Handelsskoleelev modtager flot legat for iværksætterprojekt

Handelsskoleelev modtager flot legat for iværksætterprojekt

4. november 2020 - kl. 8:21 - af

Jakob Junker Jeppesen som går på iværksætterilinjen på 3. år på Frederikshavn Handelsskole har netop modtaget et Mikrolegat fra Fonden for Entreprenørskab – Company Programme. Jakob har modtaget et beløb på kr. 25.000 for sit iværksætterprojekt MyEpi, som er øremærket til videreudvikling af virksomheden. MyEpi er en app, som Jakob i samspil med sine gruppemedlemmer udviklede i faget innovation på Frederikshavn Handelsskole. Det er en app til Epilepsipatienter og deres pårørende.

Da Jakob tilbage i 1.g havde sit første store epilepsiske anfald begyndte livet for alvor at tage en drejning. Jakob måtte droppe det normale ungdomsliv med fester, som var fyldt med alkohol og diskolys og i stedet være bevidst om at være tæt på mennesker, der kan hjælpe ham, når han rammes af epilepsianfald.

Det inspirerede ham derfor til at udvikle en app koblet op med smartwatch, der ved stigning i puls og rytmiske bevægelser kan indikere epileptiske anfald, hvor MyEpi herefter kontakter de pårørende med tilhørende GPS-lokation.

”Det er med stor glæde og stolthed, jeg modtager dette legat. Min drøm er at sætte fokus på sygdommen og hjælpe andre med epilepsi. Med dette legat kan vi nu komme videre med udviklingen af appen” fortæller Jakob.

 

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Handelsskoleelev modtager flot legat for iværksætterprojekt' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger