Ny erhvervskundechef i Nordjyske Bank i Frederikshavn

Erhvervskundechef Peter Tvilling Kr√łgh.

Ny erhvervskundechef i Nordjyske Bank i Frederikshavn

28. januar 2021 - kl. 15:09 - af

Peter Tvilling Kr√łgh overtager chefstolen fra Lejf Andersen, der forts√¶tter som erhvervsr√•dgiver.¬†

Nordjyske Bank gennemf√łrer et generationsskifte i Erhvervscenter Frederikshavn og udn√¶vner pr. 1. februar 2021 Peter Tvilling Kr√łgh til erhvervskundechef.

Peter har 20 års erfaring i bankverdenen og heraf har de 10 været som erhvervsrådgiver. De seneste 7 år har han været ansat i Nordjyske Banks erhvervsafdeling i Frederikshavn og har i lidt over 1 år varetaget stillingen som souschef i afdelingen.

Han har skabt sig fagligt brede kompetencer igennem sine år i branchen. Han har det teoretiske og ledelsesmæssige fundament på plads i form af en HD i Finansiel Rådgivning, en akademiuddannelse i Finansiel Rådgivning samt en lederuddannelse fra FU i Skanderborg.

Peter er 38 år, og han bor i Strandby med sin kone Trine og parrets tre drenge på 4, 6 og 9 år. Når fritiden ikke bruges sammen med familien, er han aktiv i Strandby FDF, spiller badminton på motionsplan i SEIF og golf.

Peter brænder for erhvervslivet i Frederikshavn og omegn og har et indgående kendskab til det. Han er altid klar til en snak med både nye og eksisterende kunder.

Lejf Andersen har efter mere end 43 √•r i banken, og de seneste 27 √•r som leder, √łnsket at fokusere endnu mere af sin tid p√• kunderne.¬† Lejf Andersen forts√¶tter derfor som erhvervsr√•dgiver, og vil beholde sine nuv√¶rende kunder til gl√¶de for banken og kunderne.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ny erhvervskundechef i Nordjyske Bank i Frederikshavn' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger