Turistguiden for 2021 er nu på gaden

Turistguiden for 2021 er nu på gaden

1. februar 2021 - kl. 9:29 - af

Igen i år udsender Turisthus Nord i samarbejde med de lokale turismevirksomheder trykte turistguider til Skagen, Frederikshavn og Sæby. I år har de fået et ekstra, visuelt løft.

For øjeblikket er der ikke mange turister på Toppen af Danmark, men det kan hurtigt ændre sig. Som foråret rykker tættere på, og corona-vaccinerne bliver udrullet, begynder danskerne at drømme om årets ferier og forlængede weekender.

– Vi kommer til at se mange danskere holde ferie herhjemme i år, og det bliver med kig på de steder, der kan tilbyde god plads og afstand til andre mennesker, højt til himlen og spektakulær, dansk natur. Her har vi nogle klare fordele i vores område, hvor netop outdoor-oplevelser, både på højt niveau og i børnehøjde, men også bare de helt enkle og let tilgængelige naturoplevelser er at finde lige uden for døren, siger direktør René Zeeberg fra Turisthus Nord.

I årets turistguider er der derfor ekstra tryk på inspiration til bl.a. lystfiskeri i Sæby, mountainbike i Frederikshavn og vandring, fx den populære guidede tur ”Fyrminoen” med besøg ved de fire fyrtårne i Skagen.

De unikke strande er selvfølgelig også fremhævet i både tekst og billeder, ligesom gastronomi og spisesteder. Alt sammen skal det inspirere og oplyse feriegæster på Toppen af Danmark til fantastiske oplevelser, der giver lyst til at besøge området igen og igen.

I år har turistguiderne fået et visuelt løft og et redesign, men udkommer som de plejer på tryk. Det bliver i et stort oplag på 250.000 stk., da de skal distribueres til alle områdets mange campingpladser, hoteller, attraktioner, feriehuse, butikker, rederier mv.

Hos Turisthus Nord glæder man sig især over den store opbakning fra turismevirksomhederne til at annoncere, så byguiderne kan blive en realitet:

– Der har været lige så stor interesse for at få sine produkter markedsført i turistguiderne som i 2020, hvor annoncesalget skete før coronakrisen. Det er et virkelig godt tegn på investeringsvillighed hos turismevirksomhederne, at de selv i en presset tid ser værdien i at forberede modtageapparatet til de gæster, vi arbejder på at tiltrække i 2021, så vi kan yde den bedst mulige service ved at hjælpe gæsterne til at finde de gode oplevelser, siger René Zeeberg.

Turistguiderne forventes at ramme gaden i uge 7. De er gratis og kan findes alle ovennævnte steder eller hos Turisthus Nord på den nye adresse Sct. Laurentii Vej 6B.

Se turistguiden online her

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Turistguiden for 2021 er nu på gaden' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger