Kirsten trodser coronatid og bliver selvstændig
12. februar 2021 - kl. 6:22 - af Michael Egelund (WebRedaktør)
Kirsten Lund Poulsen er ny forpagter af OK Plus-butikken på Hjørringvej i Frederikshavn. Her vil hun have fokus på at yde en god kundeservice og tilbyde et større udvalg af mad.
Den verdensomspændende pandemi og de medfølgende restriktioner har gjort livet svært for mange selvstændige, og det har Kirsten Lund Poulsen selv erfaret. I 2020 måtte hun lukke sin lille kiosk og tobaksforretning i Hobro på grund af corona.
”Det var trælst. Men det nytter ikke noget at hyle over det, så jeg måtte bare videre,” fortæller hun.
Derefter begyndte overvejelserne om, hvad hun nu skulle med sit arbejdsliv. Skulle hun igen blive selvstændig, eller var det måske bedre at blive lønmodtager med en arbejdsuge på 37 timer og fem ugers ferie? I sidste ende fulgte hun sit hjerte om igen at blive selvstændig og takkede ja til at blive forpagter af OK Plus-butikken på Hjørringvej 12.
”Jeg havde da overvejelserne, gider du virkelig blive ved med at være selvstændig? JA, det gør jeg! Det er mit drev, det giver mig energi. Nu er jeg startet, og nu kan jeg mærke i maven, at det er det, jeg skal,” siger Kirsten.
Derfor har hun også sagt farvel til Hobro. Kirstens sidste hjemmeboende barn flyttede i sommer til Aarhus for at studere, og derfor har den nye forpagter fundet et nyt hjem i Åbyen uden for Hirtshals, så hun nu har kortere at køre til butikken.
Flere ansatte skal give bedre service
Kirsten har tidligere haft sit eget tøjfirma og drevet busterminalen i Hobro, og derfor har hun flere års erfaring i at drive forretning, og det vigtigste for hende er, at hun kan tilbyde en god kundeservice.
Derfor ansætter hun flere i butikken, så der er hænder nok til både at gøre rent og holde butikken ved lige, uden det går ud over kundekontakten.
”Kunderne kan forvente godt humør og en god stemning i butikken. For mig er det vigtigst, at der er bemanding på, så der er er folk til at fylde varer op og sørge for, at det ser pænt ud, samtidig med de kan ekspedere kunder og yde en god service,” forklarer hun.
Mere fokus på mad
Kirsten overtog butikken d. 18. januar, og hun er nu ved at lære stedet at kende og planlægge, hvordan butikken skal udvikle sig. Men det er sikkert, at der kommer et øget fokus på et bredere sortiment af madvarer.
”Jeg vil sætte mere fokus på udvalget af mad. Jeg går blandt andet med idéen om at lave sunde madpakker til børn, så forældre slipper for selv at købe ind og smøre madpakker, fortæller hun.
Det vil stadig være muligt at købe kaffe, kage og sandwiches. Og så har du mulighed for at hilse på den nye forpagter, når du henter din pakke i butikkens store pakkeshop.
Anbefal artiklen via e-mail
Email en kopi af 'Kirsten trodser coronatid og bliver selvstændig' til en bekendt