Afgangseleverne på Handelsskolen er tilbage med stor succes og corona-disciplin

Afgangseleverne på Handelsskolen er tilbage med stor succes og corona-disciplin

3. marts 2021 - kl. 9:09 - af

I går kunne dele af afgangseleverne fra Frederikshavn Handelsskole vende tilbage for at modtage fysisk undervisning. De fik som de første fornøjelsen af at mødes med klassekammeraterne i virkeligheden, da det de mødte tirsdag morgen.

Under denne genåbning skal eleverne fremvise en negativ test, som er højst 72 timer gammel. Og selvom der under denne genåbning er flere restriktioner, så er eleverne glade for at være fysisk tilbage på skolen igen.

-Jeg har glædet mig til at være tilbage på skolen og være sammen med mine kammerater igen og modtage undervisning i plenum. Det er altså bare noget andet end at sidde derhjemme foran skærmen, fortæller en elev fra 3. årgang på Frederikshavn Handelsskole.

Også Frederikshavn Handelsskole har glædet sig til at tage imod eleverne. Vi har mødt en masse glade elever, som har savnet venner, sociale fællesskaber og fysisk undervisning. Skolen summer igen en smule af liv og det er rart at se, siger direktør Brian Andersson.

-Det er gået rigtig fint til morgen, fortæller Marianne Bøggild Kajgaard fra Frederikshavn Handelsskole. -Det var os i administrationen, der stod for at tjekke om eleverne kunne fremvise en negativ test. Alle elever havde en negativ test med, og de var rigtig søde og rare at møde i døren. På en halv time var alle tjekket ind og alt gik gnidningsfrit.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Afgangseleverne på Handelsskolen er tilbage med stor succes og corona-disciplin' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger