Handelsskole opretter jobbank

Handelsskole opretter jobbank

21. marts 2021 - kl. 7:19 - af

Frederikshavn Handelsskole opretter fra dags dato en jobbank. Det skal forstås som en ekstra service for elever til at få relevante og brugbare studiejob, praktikpladser eller frivillige job. Eleverne kan på den måde få lov at arbejde med nogle af de emner, som undervises i på Frederikshavn Handelsskole.

Katrine Skaarup Andersen som er koordinator for projektet, mener det er en unik mulighed for elever såvel som virksomheder.

-Det er en rigtig god mulighed for vores elever, hvor de får chancen for at arbejde konkret med de begreber, som de lærer om i skolen. Samtidig får virksomheder og organisationer også unge med gåpåmod til at hjælpe med opgaver store som små. Jeg ser det som en stor gevinst for begge parter, og jeg mener, at der er et stort uudnyttet potentiale i Frederikshavn og omegn, som vi på Frederikshavn Handelsskole gerne vil effektuere, fortæller virksomhedskonsulent Katrine Skaarup Andersen.

Også en genvidst for virksomhederne

Og det er netop ikke kun en gevinst for eleverne. I januar hjalp skolen Jette Varmløse, som er turneringsansvarlig for Cup No. 1 – en stor fodboldturnering, som løber af stablen i uge 28. Hun skulle finde en elev for at stå for Cup’ens Sociale Medier, og det blev en elev fra HHX på Frederikshavn Handelsskole.  

-Det fungerer rigtig godt med en elev fra Frederikshavn Handelsskole. Han får lov til at arbejde med vores Sociale Medier, er med i udvikling af en kampagne mv. Det giver ham et godt indblik i at arbejde i en organisation som Cup. No. 1. Og faktisk giver eleven os gode inputs. Han bibringer viden fra skolebænken, som giver god mening. Det er et samarbejde, der giver rigtig god mening og pote for både ham og os. Jeg synes derfor, det er en kanon idé at oprette en decideret jobbank. Jeg kan kun anbefale virksomheder og organisationer, at de gør brug af denne mulighed. Vi kan faktisk også lære af de unge mennesker, fortæller Jette Varmløse.

Er du eller din virksomhed interesseret i at vide mere eller få delt et jobopslag, så kontakt Katrine Skaarup Andersen på ksan@fhavnhs.dk

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Handelsskole opretter jobbank' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger