Musikskolen afholder skolekoncerter i hele kommunen

Musikskolen afholder skolekoncerter i hele kommunen

10. maj 2021 - kl. 13:34 - af

I disse uger er Musikskolen i Frederikshavn rundt på rigtig mange folkeskoler i Frederikshavn Kommune for at spille for en masse glade børn. I alt 38 klasser fra 1. til 4. får oplevelsen af en skolekoncert på deres egen skole.

To lærere fra musikskolen kommer på besøg på skolerne og spiller en koncert for børnene samtidig med, at de fortæller om deres instrumenter og om musikskolen. Elever fra musikskolen medvirker også, hvis koncerten er på deres egen skole. De mange elever får mulighed for at stille spørgsmål til musikskolens lærere om musikken og instrumenterne, og hører måske for første gang lyden af en trækbasun eller en cello helt tæt på.

“Musikken fungerer bare bedst live og det er en særlig oplevelse for børnene, når vi kommer ud og spiller for dem rigtigt, frem for noget, de ser på en skærm. Derfor er vi super glade for at skolekoncerterne kan gennemføres på skolerne i år med hensyntagen til alle restriktioner og gældende retningslinjer.” Udtaler Musikskolen i Frederikshavn Kommunes leder, Thomas Albæk Jacobsen.

Alle elever vil til skolekoncerterne modtage et tilbud om gratis prøvegange på musikskolen. Tilbuddet gælder alle børn i kommunen – også dem, der ikke er med til skolekoncerterne. Man kan få lov at prøve at gå til undervisning på Musikskolen 3 gange helt gratis. Musikskolen tilbyder undervisning i stort set alle instrumenter, så hvis du eller dit barn kunne tænke sig at prøve kræfter med et bestemt instrument, så er det nu. I skal gå ind på musikskolens hjemmeside og tilmelde jer de 3 gratis prøvegange. Der er et begrænset antal pladser og det er først til mølle.

https://musikskolen.frederikshavn.dk/

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Musikskolen afholder skolekoncerter i hele kommunen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger