Politisk udvalg skal se på planlægning og lokalplaner

Politisk udvalg skal se på planlægning og lokalplaner

28. maj 2021 - kl. 12:45 - af

Når Plan- og Miljøudvalget samles til næste møde den 1. juni, vil dagsordenen rumme en række punkter med fokus på diverse planlægning inden for kommunen samt en række forestående lokalplaner.

Udvalget skal således se på igangsætning af ny planlægning på Vendsysselvej i Frederikshavn, ny planlægning for Bygma ved Suderbovej i Frederikshavn, ny planlægning for Hjørringvej 441 i Østervrå og ny planlægning for Sæbygårdvej 13 i Sæby.

Desuden forestår en række lokalplaner: for bolig- og golfområde nord for Frederikshavn, udkast til lokalplan for Østre Strandvej 45 og 47 i Skagen, lokalplan for transformatorstation ved Havlund i Sæby, en vedtagelse af lokalplan for et område på Klydevej i Voersaa, lokalplantillæg for område ved Pernille Oxes Vej i det vestlige Sæby samt vedtagelse af kommuneplantillæg og lokalplan for padelcenter på Nordmarksvænget 1 i Skagen.

Derudover er der en orientering om planerne for en forestående udvidelse af havnen i Aalbæk plus endnu en række punkter om ændret anvendelse af erhvervslejemål, udvalgets budget for 2022 samt orientering om afgørelser på klagesager.

Tekst: Per Rye

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Politisk udvalg skal se på planlægning og lokalplaner' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger