Underviser Palle Willemoes går på pension! Næsten

Underviser Palle Willemoes går på pension! Næsten

30. maj 2021 - kl. 7:07 - af

Efter 24 år som underviser i FOF Vendsyssel har Palle Willemoes valgt at pensionere sig selv og bruge mere tid med sin familie.

Fra FOF Vendsyssel siger vi 1000 tak til Palle for de mange år som underviser for FOF Vendsyssel!

Som skoleleder har jeg en grundlæggende erkendelse af, at vi er kun noget og kan kun noget i kraft af vores undervisere!

Så vi siger STOR tak for den engagerede indsats for de mange kursister uge efter uge – år efter år.

Palle Willemoes har undervist i Varmtvandstræning, Pilates, Qi Gong, Par-massage og – ikke mindst – svømning som kompenserende specialundervisning efter Halliwick metoden.

Kursister med særlige behov har altid stået Palles hjerte nær, og derfor har Palle løbende uddannet sig for at kunne give alle mulighed for at lære en bevægelsesform – uanset fysisk styrke eller handicap. Fokus har været, at alle skal kunne klare så meget som muligt med sin krop. På de mange svømmehold, som Palle har undervist på, gør vandet det muligt, også for personer med svage led og handicap, at styrke krop og balance. Gennem årene har mange kursister opnået ny styrke og bevægelighed ved at lære den særlige Halliwick metode.

Som bonusinfo kan vi glad fortælle, at det ikke kun er FOF Vendsyssel, som har haft Palle Willemoes som underviser. Også Oxford Universitet (ja, der er tale om University of Oxford i England!) har haft bud efter Palle for at undervise i den særlige Halliwick metode.

Ud over den terapeutiske par-massage har Palle Willemoes også undervist i flere bevægelsesformer. I Pilates lægger Palle vægt på at bruge kroppens egen vægt og ikke en masse udstyr, for man skal jo kunne lave øvelserne hjemme også! Med Qi Gong har Palle kombineret alt det gode til at træne og genoptræne, idet der er et stort fokus på energi og balance – og så kan man lave det udendørs og få den friske luft med i købet!

Alt dette bruger Palle også selv til at levere de mange FOF-undervisningstimer i de 24 år!

Og i FOF Vendsyssel siger vi, at det er OK at tage lidt mere pause, når man som Palle er 70+

Respekt for det!

I sine mange år som underviser for FOF Vendsyssel har de mange kursister fået alt det, de skulle have, så Palle kan med god samvittighed stoppe for at passe på sig selv!

På kursus efter kursus er de mange kursister blevet klogere, sundere og gladere – sammen!

Hjertelig tak fra

FOF Vendsyssel

Lene, Susanne og Kirsten

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Underviser Palle Willemoes går på pension! Næsten' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger