Frederikshavn Handelsskole kan nu sende elever i praktik i Dublin

Frederikshavn Handelsskole kan nu sende elever i praktik i Dublin

8. juni 2021 - kl. 11:42 - af

Internationalisering er en vigtig krumtap i uddannelserne på Frederikshavn Handelsskole. Derfor er det meget glædeligt, at Handelsskolen atter har fået akkreditering i Erasmus plus-regi. Det vil helt nøjagtigt sige, at skolen i den nye programperiode 2021-2027 er sikret penge til rejseaktiviteter hvert år. Det betyder, at Frederikshavn Handelsskole har langt lettere ved at planlægge internationaliseringsaktiviteter.

I skrivende stund er skolen i gang med at lave aftaler med en sprogskole i Dublin. Her vil skolen give eleverne, der påbegynder deres uddannelse på Frederikshavn Handelsskole EUD/EUX/HHX mulighed for at rejse til Dublin på et kombineret sprog- og praktikophold.

Lene Porsborg som er underviser og koordinator for projektet er også glad for, at skolen har fået tildelt denne akkreditering ”Erasmus+-midlerne kommer også til at gå til HH2- og HH3-elever, der ønsker at tage på et 2-ugers kombineret praktikophold i Tyskland, Østrig, Spanien, Irland eller Frankrig. Da vi pga. COVID-19 ikke har kunne sende elever på rejse siden marts 2020, håber vi at kunne sende endnu flere elever ud i det kommende skoleår.”

“Derudover er vi glade for atter at kunne sende elever på de almindelige studieture. Vi glæder os til at besøge fx Bruxelles, Salzburg, Berlin, Malaga, Dublin og ikke mindst Kina.” fortæller Lene Porsborg.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Frederikshavn Handelsskole kan nu sende elever i praktik i Dublin' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger