Generationsskifte hos Emilievejs Slagterforretning Frederikshavn

Generationsskifte hos Emilievejs Slagterforretning Frederikshavn

10. juni 2021 - kl. 10:24 - af

Det glæder os at kunne fortælle, at Emilievejs Slagterforretning nu er trådt et skridt videre ind i fremtiden. De to nuværende ejere Thomas Trolle Pedersen og Peter Olsen har det sidste års tid arbejdet på et generationsskifte.

For et lille års tid siden blev Marc Hauboe Frederiksen ansat som mestersvend med henblik på et senere generationsskifte. Derfor udtræder Peter Olsen nu som ejer og Marc Hauboe Frederiksen indtræder som ny ejer sammen med Thomas Trolle Pedersen.
Peter vil forsat være en del af butikken, nu blot som ansat og med de samme arbejdsopgaver, som han har beskæftiget sig med de sidste par år.

Peter Olsen udtaler: “Jeg har nu v√¶ret en del af Emilievejs Slagterforretning i ca. 38 √•r. F√łrst som slagtersvend hos Knud Andersen og senere som Slagtermester i den ny√•bnede butik Slagteren Suensonsvej, som Knud Andersen ogs√• ejede. De sidste 22 √•r har jeg drevet Emilievejs Slagterforretning, som selvst√¶ndig Slagtermester. De seneste √•r har jeg haft Thomas Trolle Pedersen som kompagnon. Nu er vi s√• n√•et til n√¶ste skridt, hvor jeg tr√¶der ud af ejerkredsen og bliver en del af personalet. Det har v√¶ret en fantastisk rejse, som jeg har v√¶ret p√• sammen med min n√¶rmeste familie. Egentlig havde jeg aldrig t√¶nkt p√• at blive selvst√¶ndig, men det var ligesom naturligt, da Knud Andersen skulle generationsskifte. Den butik, jeg overtog, har v√¶ret under forandring i alle √•rene. Det har v√¶ret vigtigt for mig hele tiden at f√łlge med tidens trend, s√• vi havde en moderne slagterforretning, som vores kunder har lyst til at komme i. I al beskedenhed m√• jeg sige, at det er lykkedes meget godt. Vi har klaret os godt i en tid med stadig f√¶rre specialbutikker.”

“Dette projekt havde ikke kunnet lade sig g√łre uden et fantastisk stabilt personale hele vejen igennem – flere har v√¶ret med i n√¶sten alle √•rene. Jeg skylder ogs√• min familie og n√¶rmeste en stor tak for opbakningen. De har givet mig plads til at arbejde lidt mere end normalt og givet en h√•nd med undervejs. H√łjdepunktet var i 2014, hvor jeg sammen med personalet vandt prisen som Danmarks Bedste Slagter. Det var stort og en anerkendelse af det arbejde, som personalet og jeg havde lagt i Emilievejs Slagterforretning i mange √•r. Men intet af dette har kunnet lade g√łre uden en stor og stabil kundekreds, som gennem alle √•rene har st√łttet op om vores butik og fundet den lille vej Emilievej gang p√• gang. Thomas og jeg havde den gl√¶de at m√łde Marc for et lille √•rs tid siden. Vi var begge enige om, at han var den rette at satse p√•. Han har stor erfaring med hjemmelavede produkter, som er en af grundstenene i Emilievejs Slagterforretning. Desuden kunne vi godt lide hans personlighed, som ogs√• er vigtigt, n√•r vi arbejder t√¶t sammen i det daglige. Det har s√• heldigvis vist sig at v√¶re det rigtige valg, da han nu bliver Slagtermester”, lyder det fra Peter.

Marc Hauboe Frederiksen udtaler: “Ingen tvivl om, at det er min store dr√łm, der nu g√•r i opfyldelse – nemlig at blive selvst√¶ndig. Det √łnske har v√¶ret i mig igennem flere √•r og nu har jeg chancen for at realisere den. Jeg er utrolig stolt over, at det bliver som medejer af Emilievejs Slagterforretning, hvor jeg har v√¶ret ansat i et lille √•rs tid. Derfor er jeg ogs√• meget taknemmelig for, at Peter og Thomas vil give mig denne mulighed.”

“En butik som allerede har et utrolig godt ry og omd√łmme hos b√•de kunder og ansatte, hvor jeg vil tilg√• den store opgave som medejer med stor ydmyghed. Samtidig vil jeg tilf√łre butikken de faglige kvalifikationer, som jeg har tilegnet mig gennem min erfaring som butiksslagter og p√łlsemager. Privat er jeg bosiddende i Frederikshavn sammen med Camilla Houkj√¶r N√łrgaard. Jeg gl√¶der mig til at drive Emilievejs Slagterforretning videre sammen med Thomas. Hvor vi begge ser frem til at byde kunderne velkommen i forretningen, og vi gl√¶der os til et fortsat godt samarbejde s√•vel internt som eksternt i butikken.”

Generationsskiftet markeres fredag den 18. juni fra 8.00-17.30, hvor de udenfor butikken byder p√• smagspr√łver og lidt at drikke til. Mon ikke, der ogs√• er et par gode tilbud i dagens anledning. Emilievejs Slagterforretning h√•ber, at rigtig mange vil kigge forbi denne dag til en hyggelig stund.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Generationsskifte hos Emilievejs Slagterforretning Frederikshavn' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger