Maskinhallen og Sæby Scenen samarbejder omkring næsten udsolgt Allan Olsen-koncert

Maskinhallen og Sæby Scenen samarbejder omkring næsten udsolgt Allan Olsen-koncert

5. juli 2021 - kl. 12:49 - af

Maskinhallen som regionalt spillested og Sæby Scenen samarbejder om udendørs solo-koncert med Allan Olsen. Således står Maskinhallen for kunstneren og billetsalget og Sæby Scenen bidrager med mange frivillige for det praktiske i forbindelse med afviklingen på pladsen foran Skovlyst.

Der er lagt op til en fantastisk aften med den populære kunstner. Der er meget få billetter tilbage af de 300 billetter, der blev sat til salg. Koncerten starter kl. 20, men pladsen åbner allerede kl. 18.30, så der er mulighed for at komme tidligt og få en god plads men også få lidt enkelt mad – en sandwich el. pølser til en øl, hvis man har lyst til det.

Det er dejligt, at det nu er muligt at få sådan en koncert på Skovlyst. De seneste par år er der blevet gjort en stor indsats for at gøre stedet mere aktivt også ud over det teaterarbejde, der foregår. Således har mange frivillige arbejdet ihærdigt på at friske bygningen op, og om sommeren har den åbnede Sommercafé været populær og godt besøgt. Mange har tilkendegivet, at de er glade for muligheden for at komme og nyde sin eftermiddagskaffe lørdag og søndag eftermiddage. På nogle dage bydes der også på musik til kaffen. En enkelt lørdag afholdes loppemarked. I alle henseender er det godt med samarbejder med andre parter for at få noget spændende på programmet. I flere år er der f.eks. blevet samarbejdet med Ibsens kapel om koncert og kaffe i skoven. I år kan så tilføjes et spændende samarbejde med Maskinhallen om en noget større koncert. Det er spændende og alle sejl er sat til for at alle kan få en vellykket aften.

Koncerten kommer til at foregå på pladsen foran Skovlyst, så der er de bedste muligheder for at placere publikum med rimelig afstand imellem hinanden. Det bliver ikke muligt at køre ned og parkere ved Skovlyst. Der er lidt p-pladser oven for bakken ned til Skovlyst, men ellers må gæsterne henvises til alternative p-pladser og evt. nyde en spadseretur igennem skoven til og fra koncerten.

Sæby Scenen håber, at dette tiltag kan blive starten på flere koncerter, der passer til en intim udendørsplads en sommeraften i skoven. Lige nu og her, er man glade for det gode samarbejde med Jens Ole Amstrup og tekniker fra Maskinhallen. Det opleves, at begge parter vil det samme – nemlig skabe gode oplevelser for gæsterne.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Maskinhallen og Sæby Scenen samarbejder omkring næsten udsolgt Allan Olsen-koncert' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger