Nyt i politiets døgnrapport

Nyt i politiets døgnrapport

15. juli 2021 - kl. 9:23 - af

Et indbrud fandt sted på et hotel i Frederikshavn Kommune mellem lørdag den 10. juli kl. 23:00 og søndag den 11. juli kl. 06:30, hvor to pengeskabe indeholdende kontanter, løse kontanter samt en Ipad blev stjålet.

Efter en undersøgelse af gerningsstedet fattede betjentene mistanke til, at indbruddet muligvis var udført af en person, som de kendte fra lignende kriminalitet. En person, som sågar boede i nærheden af hotellet. Senere samme dag besøgte politiet den mistænktes adresse.

Politiet henvendte sig til den mistænkte – en 31-årig mand. Ved en ransagning af mandens bolig konfiskerede politiet samtlige af de stjålne genstande; begge pengeskabe samt den stjålne Ipad. Politiet sigtede og anholdt derfor den 31-årige mand for indbrudstyveri. De stjålne genstande blev derefter udleveret til hotellet.

Samtidig gik det dog op for betjentene, at der var en medgerningsmand i forbindelse med indbruddet; en 30-årig mand med bopæl i Aalborg Kommune. Han blev anholdt dagen efter og ligeledes sigtet for indbrudstyveri.

Begge mænd blev efterfølgende fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Aalborg og ved det fængslet – i næsten fire uger – frem til den 6. august, mens sagen bliver efterforsket færdig.

De sigtede kan nu se frem til et retsligt efterspil.

Tirsdag den 13. juli ved 16-tiden standsede politiet en personbil til kontrol på Vadgårsvej i nærheden af Strandby, da betjente ved hjælp af patruljevognens IT-systemer kunne se, at ejeren af bilen var ubetinget frakendt førerretten fra 2017 til og med 2022. Og da betjentene henvendte sig til føreren af bilen, kunne de se, at han var identisk med ejeren.

Politiet sigtede derfor bilisten for kørsel uden førerret, mens bilen blev beslaglagt med henblik på konfiskation grundet den sigtedes ubetingede frakendelse af førerretten.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nyt i politiets døgnrapport' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger