Smag på Kattegat

Smag på Kattegat

20. juli 2021 - kl. 9:31 - af

Igen i √•r danner Strandby havn rammen om kokkeskolen “Smagen af Kattegat”. I fredags blev der afholdt det f√łrste af ialt 3 arrangementer, hvor deltagerne tilbereder jomfruhummere under √•ben himmel under kyndig vejledning af fiskerkonen Rikke.

Idemagerne bag arrangementerne er fiskeren Henrik Krogh Larsen og hans kone Rikke Stjerne. Begge er f√łdt ind i fiskeriet og har derfor en naturlig fork√¶rlighed til havets r√•varer. Der er brugt mange timer p√• at tilberede fisk og skaldyr hjemme i k√łkkenet. Parret elsker at eksperimentere med de lidt mere ukendte spisefisk, men i sommerens arrangementer er det alts√• jomfruhummeren der er i fokus.

Vi vil gerne vise hvor nemt og enkelt det er, at tilberede et l√¶kkert m√•ltid mad med jomfruhummere. 80 % af de fisk der bliver landet i de danske havne, bliver eksporteret til udlandet, det er synd og skam siger Rikke Stjerne. Vi har et spisekammer af den bedste kvalitet lige uden for d√łren, men mange er lidt bange for hvordan de skal gribe tilberedningen an. Det vil vi gerne lave om p√• ved at guide folk, samtidig med de f√•r en god oplevelse sammen med venner og familie.¬†

“Smagen af Kattegat” varmen grillen op igen fredag d. 23 med et eksklusivt arrangement, hvor der udover maden der tilberedes i kokkeskolen, bliver serveret 4 retter mad med tilh√łrende vine. Det bliver ren fork√¶lelse, hvor vi kommer rundt om noget af alt det havets r√•varer kan, siger Rikke Stjerne

Fredag d. 30 er der igen kokkeskole p√• havnen i Strandby, fyldt med gode r√•varer, godt hum√łr, glade deltagere og en masse fiskehistorier.

Se mere for booking p√• Toppen af danmark – “Smagen af Kattegat”

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Smag på Kattegat' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger