Åbent Hus i Frederikshavn Havkajakklub på lørdag

Foto fra sidste års arrangement.

Åbent Hus i Frederikshavn Havkajakklub på lørdag

30. august 2021 - kl. 6:46 - af

Den 4. september 2021 kl. 10-16 afholder Flådestationen i Frederikshavn endnu engang sit årlige åbent hus arrangement. Frederikshavn Havkajakklub har fået lov til at være med til arrangementet, hvor vi stiller talstærkt op på Flådestationen.

Vi har en stand, hvor der er mulighed for at se vore kajakker og tale med vore medlemmer om det at ro kajak, og det at være medlem af Frederikshavn Havkajakklub.

Vi har såvel kajakker af træ, plast, glasfiber og carbon med, i mange forskellige dimensioner og modeller af havkajakker. Derudover vil vi også vise eksempler på andet grej, som benyttes, når man skal begive sig ud i en havkajak.

Der vil også være mulighed for at få en prøvetur i én af vore klubkajakker, hvis man er fyldt 18 år. Alle deltagere vil blive grundigt instrueret inden prøveturen, og kajakkerne vil blive ”sat op” til hver enkelt deltager, inden sejladsen. Alle deltagere på prøveture får naturligvis en redningsvest på og følges af nogle af klubbens erfarne instruktører. Det kan være en fordel at medbringe tørt skiftetøj – hvis uheldet skulle være ude.

I løbet af dagen vil vi lave demonstrationer af det absolut vigtigste for en kajakroer, nemlig redninger. Der vil blive vist eksempler på selvredning, makkerredning og rul med kajakken.

Vi ser frem til at mødes med mange af deltagerne til årets åbent hus arrangement på flådestationen.

Hans Chr. Højslet

Formand for Frederikshavn Havkajakklub

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Åbent Hus i Frederikshavn Havkajakklub på lørdag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2024 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger