Fremtidens strande

Fremtidens strande

12. januar 2022 - kl. 11:09 - af

Redaktionen har modtaget dette indlÌg fra socialdemokraterne Almina Nikontovic, Susanne Venø Nielsen, Irene Hjortshøj og Karsten Thomsen:

Teknisk udvalg havde d. 11. januar deres første møde, hvor fremtidens strande var på dagsorden, et emne der har betydning både for lokale borger og turisterne i Frederikshavn kommune. Ud over vi vil støtte op om, at vores strande udvikler sig lokalt med de særpræg, som deres strande har – da vi ikke ønsker at ensrette vores strande. Derfor vil vi støtte op om de lokale initiativer, ud fra den økonomiske ramme der er afsat.

Der blev pü Teknisk Udvalg møde udpeget formÌnd og nÌstformÌnd for de forskellige strandfora, der kan holde møder med de forskellige personer, grundejerforeninger osv. der er i og omkring strandene i Frederikshavn kommune. 

FormÌnd og nÌstformÌnd i de tre strandfora; for Nord Irene Hjortshøj formand socialdemokrat og Jens Borup nÌstformand Venstre, for Øst Almina Nikontovic formand Socialdemokrat og Jens Nygaard nÌstformand Ny Borglig og for Syd Lone Haugaard formand Venstre og Karsten Thomsen nÌstformand Socialdemokrat. 

Derudover vil vi socialdemokrater arbejde for, at på de strande, hvor vi enten har et Blåt eller et Badepunkt flag, vil der blive opsat lifeboard og hjertestarter, hvor der ikke er nogen i forvejen, det er det vi arbejder hen imod i den her byrådsperiode – dette er for at sikre badegæsterne til lands og vands 

Pü mødet blev Karsten Thomsen valgt som formand og Almina Nikontovic som nÌstformand for Teknisk udvalg, begge socialdemokrater.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fremtidens strande' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
Š 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger