Bak op om det lokale kulturliv, vi har brug for hinanden

Lilly Pedersen.

Bak op om det lokale kulturliv, vi har brug for hinanden

16. januar 2022 - kl. 6:42 - af

Bestyrelsen i Frederikshavn teaterforening glæder sig over, at vi nu igen kan få lov til at spille teater og nyde kulturen på alle måder.

Nedlukningerne sker med baggrund i at vi skal passe på hinanden, men det har på det sidste været svært at forholde sig til, hvorfor lige kulturen igen skulle holde så hårdt for.

Men, nu er vi så klar igen og vi har brug for at sige til alle vores kulturforbrugere – KOM på besøg, vi har brug for at det fortsat bakkes op.

Det bliver svært at få sat scenen for et rigt og alsidigt kulturliv, vi skal passe på, at vi ikke bliver ”menneskeforskrækkede”, vi har et kort liv, der skal leves.

Hvis alle tager de nødvendige forholdsregler, vil det heldigvis nu igen, kunne lade sig gøre at møde op i det kulturelle liv.

Mennesket er et socialt væsen og vi har brug for at møde andre mennesker, sådan rigtigt og ikke kun bag en skærm. Vi skal sikre, at vi har fokus på den mentale sundhed og de mange mennesker, der i den grad er ramt af ensomhed og frygt for at komme ud i samfundet igen.

Her kan kulturen være et springbræt, her er man aldrig alene – nyd oplevelsen, nyd samværet og så kan vi lige så stille få vores samfund i gang igen. Værst tænkelig e scenarie er jo, hvis alt for mange tænker mon det nytter?

Pas godt på hinanden og husk, Frederikshavn Teaterforening er som andre teatre og kulturinstitutioner, klar igen, vi åbner op for en forestilling Folketeatrets opsætning Bedrag, den 4/2-2022 og der er ledige billetter, så ses vi, spørger formand Lilly Pedersen, med et smil.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Bak op om det lokale kulturliv, vi har brug for hinanden' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger