Maritim Student holder åbent hus

Maritim Student holder åbent hus

16. januar 2022 - kl. 6:56 - af

Lørdag den 22. januar kl. 13 afholder Frederikshavn Gymnasium virtuelt åbent hus med fokus på uddannelsen Maritim Student, som udbydes i samarbejde med Martec.

Maritim Student kan læses som både en HF og en STX. Uanset, hvilken man vælger, vil den maritime del af undervisningen være den samme og foregå på Martec. Det er også på Martecs skolehjem på Kragholmen eleverne har mulighed for at bo.

Uddannelsens mange ekstra aktiviteter som sejlads, styrketræning og job er skemalagt i både HF og STX, ligesom alle har mulighed for at komme på det attraktive 12 ugers togt med Skoleskibet DANMARK på andet år.

”Vi har haft den maritime HF i mere end 20 år, mens den maritime STX er relativ ny og kun udbydes i Frederikshavn. De senere år har vi tilføjet morgenaktiviteterne, ansat en coach og en trivselsmedarbejder på skolehjemmet og generelt udviklet på uddannelsen. Blandt andet derfor er antallet af elever på Maritim Student også vokset en del, og vi regner med næste år at have sammenlagt op imod 100 elever på alle årgange” siger rektor på Frederikshavn Gymnasium Thomas Svane.

Eleverne kommer fra hele landet, og derfor afholdes dette åbent hus virtuelt. Her kan man høre mere om undervisningen på gymnasiet og Martec, om skolehjemmet, togtet og de mange aktiviteter, ligesom elever, lærere og administrativt personale vil sidde klar til at besvare spørgsmål.

”Helt grundlæggende er Maritim Student for de unge, der gerne vil have en almindelig gymnasial uddannelse samtidig med en afvekslende hverdag i efterskolelignende rammer. Hvis du synes, det lyder spændende, synes jeg, du skal logge på lørdag den 22. januar”, slutter Thomas Svane.

Linket til åbent hus den 22. januar findes på gymnasiets Facebook- og hjemmeside. Frederikshavn Gymnasium holder desuden åbent hus for STX, HF og Maritim Student den 10. februar.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Maritim Student holder åbent hus' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger