Torben Brix fortæller om Toscana

Det lidt mere ukendte Toscana er på programmet, når rejseleder og foredragsholder Torben Brix gæster Frederikshavn Bibliotek.

Torben Brix fortæller om Toscana

16. januar 2022 - kl. 9:15 - af

Det lidt mere ukendte Toscana er på programmet, når rejseleder og foredragsholder Torben Brix gæster Frederikshavn Bibliotek torsdag den 20. januar kl. 19.30, og tager os med på en kulturel rejse i ord og billeder.

Går du også og venter på, at det forhåbentligt snart kan lade sig gøre at rejse igen uden alt for mange restriktioner? Eller nyder du at høre en dygtig og erfaren rejseleder fortælle og vise billeder fra spændende destinationer? Torben Brix er manden, der ved, hvad han taler om efter mange år som rejseleder hos Nilles Rejser, og denne gang tager han os med til Toscana i den nordlige del af det centrale Italien.

I en god blanding af billeder og ord indleder vi turen mod nord i Carrara-marmorbruddet, hvor Thorvaldsen og Michelangelo hentede deres råvarer. På vej mod syd skal vi besøge det ca. 12 km. lange Cinque Terreområde, hvor der ligger frem smukke kystbyer, og derefter går turen videre til den lille by St. Anna, hvor tyske tropper udførte en uhyggelig massakre på lokalbefolkningen.

Længere mod syd skal vi kigge nærmere på klostrene Monte Oliveto Maggiore og Sant’Antimo. I Orciadalen besøger vi den fine vinby Montepulciano, og til sidst kigger vi nærmere på maleren Piero della Francesco og hans værker i Arezzo og Sansepolcho.

Billetter til dette kulturelle rejseforedrag finder du på bibl.frederikshavn.dk under Arrangementer.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Torben Brix fortæller om Toscana' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger