Destination NORD opruster med medieprofil

Destination NORD opruster med medieprofil

17. januar 2022 - kl. 11:14 - af

Destination NORD er fortsat i gang med at sÌtte holdet, efter destinationsselskabet blev etableret per 1. januar 2021. Nu tilføres flere krÌfter pü møder-, konference- og erhvervsturismen, idet Helle Gehrt Winther er tiltrüdt som Project Manager.

Helle Gehrt Winther er 36 ür og fra Aalborg. Hun tiltrÌder i en nyoprettet stilling som Project Manager hos Destination NORD, som er destinationsselskab for Aalborg, Frederikshavn, Brønderslev og LÌsø kommuner.

Hun kommer fra en stilling som projektchef hos Delsted Medieproduktion og har gennem en ĂĽrrĂŚkke arbejdet med projektledelse i mediebranchen, tidligere ogsĂĽ hos Nordiske Medier.

Helle Gehrt Winther er uddannet cand.it i Oplevelsesdesign fra Aalborg Universitet.

Hun für plads pü Destination NORDs kontor i Aalborg og bliver en del af organisationens Conference Team, som er ansvarlig for møde-, konference- og erhvervsturismen i destinationen. En af hendes vigtigste opgaver bliver at bringe organisationen i mül med nogle af de større bud og indsatser for at trÌkke møde- og konferencevirksomhed til Nordjylland.

– Møde og konferencemarkedet er en milliard-industri i vores destination, som i stort omfang bĂĽde er og har vĂŚret pĂĽvirket af corona. Samtidig er vi i endnu større konkurrence med nationale som internationale spillere, sĂĽ det er bydende nødvendigt at styrke vores indsats. Helle Gehrt Winther er en i sĂŚrklasse dygtig projektleder. Der er kamp om de dygtige medarbejdere pĂĽ dette felt, og derfor er vi ovenud begejstrede og stolte over at kunne signe en profil som Helle Gehrt Winther, siger direktør i Destination NORD, Tonny S. Thorup.

Han suppleres af Helle Gehrt Winther:

– Jeg er enormt spĂŚndt pĂĽ og glĂŚder mig til at dykke ned i branchen, møde aktørerne og bidrage til at indfri Destination NORDs ambitiøse strategi for erhvervsturisme, sĂĽ endnu flere nationale og internationale konferencer afholdes i vores dejlige destination. Vi har sĂĽ meget at byde ind med i Nordjylland, ikke mindst vores gĂŚstfrihed, men vi skal udbrede kendskabet endnu mere til de rigtig gode muligheder inden for erhvervsturisme. DĂŠt glĂŚder jeg mig til.  

Destination NORD er sammen med de øvrige 18 destinationsselskaber i Danmark sat i verden for at arbejde mere professionelt med turismefremme og dermed fü skabt mere omsÌtning og jobs inden for turisme- og oplevelsesøkonomien.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Destination NORD opruster med medieprofil' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
Š 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger