Bak op om Kræftens Bekæmpelse i Frederikshavn

Bak op om Kræftens Bekæmpelse i Frederikshavn

3. marts 2022 - kl. 14:16 - af

Mandag den 14. marts holder Kræftens Bekæmpelse, Frederikshavn Lokalforening sin generalforsamling.

Alle medlemmer og interesserede er meget velkommen til at deltage i generalforsamlingen, der finder sted i De Frivilliges Hus, Danmarksgade 12, Frederikshavn.

Kræftbehandlingen er i fremgang i Danmark. Statistikkerne viser, at det fortsat går den rigtige vej på mange områder – flere overlever kræft og flere lever længere med kræft.

Det er glædeligt, men der er stadig meget, vi selv kan gøre, for at flere undgår kræft eller overlever kræft, og for at flere patienter og pårørende kan modtage støtte, siger formanden, Fie Mølholt.

Sidste nyt på kræftområdet i Frederikshavn

Til generalforsamlingen kan medlemmer og andre interesserede også høre, hvad der sker på kræftområdet i Frederikshavn Kommune, og hvilke tilbud der er til patienter og pårørende lokalt, fortsætter Fie Mølholt, der glæder sig til at se mange spørgelystne borgere.

Lokalforeningen af Kræftens Bekæmpelse bruger også aftenen til at fortælle, hvad man har arbejdet med i det forgangne år og hvilke initiativer, der er planlagt for år 2022.

Kom og lyt med og mød bestyrelsen i din lokalforening.

Generalforsamlingen bliver som nævnt holdt mandag 14. marts 2022 i De Frivilliges Hus, Danmarksgade 12, Frederikshavn – med start kl. 19:00.

Alle er velkommen. Hvis du er medlem af Kræftens Bekæmpelse, har du også mulighed for at stemme en kandidat ind i bestyrelsen eller selv at stille op, som bestyrelsesmedlem eller suppleant.

Af hensyn til aftenens traktement, ønsker foreningen tilmelding, der skal ske på mail til formanden: fiemoeholt@gmail.com eller tlf. 26 27 51 03 senest fredag 11. marts.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Bak op om Kræftens Bekæmpelse i Frederikshavn' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger