Naturarrangementer i 2022

Naturarrangementer i 2022

14. marts 2022 - kl. 11:42 - af

Frederikshavn Kommune er nu klar med ny digital folder med årets naturarrangementer for 2022. Hele 20 fantastiske naturoplevelser fra marts til oktober, hvor du kan vandre, opleve naturen på skinner eller i egen bil. Du kan dufte, smage og med egne øjne opleve den dejlige natur, der omgiver os.

Sandflugt og egekrat, Pikkerbakken og istiden, Naturen på skinner, Vandretur på Kongestien, Bøf, Brøl og Bordeux samt Snaps og Urter er et lille udpluk af de 20 fantastiske naturoplevelser, der er på programmet i den nye digitale folder for 2022.

– Naturen venter lige uden for døren og i Frederikshavn kommune har vi en helt særlig natur. Jeg håber, den nye folder vil inspirere rigtig mange til at komme med ud, opleve og lære om vores fantastiske natur. Vi har gjort os umage for at lave et godt program med mange forskellige naturoplevelser – både nye og gengangere, og jeg håber, at mange har lyst til at deltage, siger naturvejleder Bo Storm, Teknik og Miljø, Frederikshavn Kommune.

Siden 2006 har Frederikshavn Kommune lavet årlige naturarrangementer og guidede ture for at vise de naturperler, vi er så rige på i kommunen. I år byder både på gentagelser af tidligere ture, der efterhånden er blevet til traditioner – og samtidig er der også nye ture på programmet. Fælles for dem alle er, at oplevelserne foregår sammen med andre, og der er altid plads til at udveksle erfaringer og historier.

Glamping med brunch og kronhjortebrøl

En af de nye ture i 2022 er vandreturen langs de Østvendsysselske bjerge, der afvikles i samarbejde med Kystmuseet. Det er en to-dages vandretur med mulighed for overnatning i Bangsbo Dyrehave, og med aftensmad og brunch om morgenen, midt i Dyrehaven mellem de store hjorte.

Vil du med på tur?

De fleste arrangementer er gratis at deltage i og man møder bare op. Dato, tid og sted finder man i den nye digitale folder på kommunens hjemmeside ved at søge på: Naturen venter på dig.

Ved de arrangementer, der kræver betaling, foregår tilmelding og betaling elektronisk på www.KultuNaut.dk

Find den digitale folder her: Velkommen i det grønne (frederikshavn.dk)

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Naturarrangementer i 2022' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger