Driftsaftaler for haller på fritidsområdet opsiges

Driftsaftaler for haller på fritidsområdet opsiges

16. marts 2022 - kl. 9:47 - af

Byrådet besluttede den 24. november i fjor at sende sagen om behandling af haltilskud, driftsaftaler m.v. tilbage i Kultur- og Fritidsudvalget. Byrådet anmoder om udarbejdelse af en samlet model til implementering fra 2023.

Under forudsætning af, at Frederikshavn Kommune beslutter nye driftsaftaler, hvori der sker ændringer i aftalernes krav eller tildelte beløb, skal driftsaftalerne opsiges.

Til det seneste møde i Kultur- og Fritidsudvalget indstillede kommunens Center for Kultur og Borgerservice, at der fremsendes opsigelser på driftsaftalerne samt informationsbreve med ovennævnte forbehold til de relevante institutioner. Af referat fra mødet fremgår det, at denne indstilling blev godkendt.

Disse haller er omfattet

Følgende haller har med Frederikshavn Kommune indgået driftsaftale, som skal opsiges: Skagen Kultur- og Fritidscenter – 9 måneders opsigelsesfrist, Bannerslund Idræts- og Aktivitetscenter – 9 måneders opsigelsesfrist, Dybvadhallen – 9 måneders opsigelsesfrist, Østervrå Idræts- og Kulturcenter – 9 måneders opsigelsesfrist samt Sæby Spektrum (Sæby Fritidscenter) – 9 måneders opsigelsesfrist.

Øvrige haller modtager driftstilskud fra Frederikshavn Kommune reguleret via andre aftaler end driftsaftaler. Disse haller indgår også i arbejdet med udarbejdelse af en samlet kommunal model for tildeling af driftstilskud. Det gælder Fonden Skagen Ridehal, Skagen Sportscenter, Aalbæk Idrætscenter, Syvstenhallen samt Fonden Sæby Svømmebad.

For at kunne gennemføre de forventede ændringer jf. tidligere beslutninger i Kultur- og Fritidsudvalget samt i Byrådet fremsendes der til de enkelte institutioner opsigelser eller informationsbreve, så nye driftsaftaler på baggrund af en ny tildelingsmodel kan træde i kraft i 2023.

Skulle der ikke inden for rimelig tidshorisont for ændringerne blive besluttet nye rammer for driftsaftaler med de selvejende institutioner på fritidsområdet, ønsker Frederikshavn Kommune, at de nuværende aftaler fortsætter på uændrede vilkår.

 

Tekst: Per Rye

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Driftsaftaler for haller på fritidsområdet opsiges' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger