Beierholm kåres igen som en af Danmarks bedste arbejdspladser

Beierholm kåres igen som en af Danmarks bedste arbejdspladser

18. marts 2022 - kl. 14:24 - af

Torsdag eftermiddag blev Danmarks bedste arbejdspladser kåret ved en stor digital event. Revisions- og rådgivningsvirksomheden Beierholm løb med prisen, som fjerde bedste danske arbejdsplads med over 500 medarbejdere. Og i en tid, der har været præget af Corona pandemien, har det krævet en særlig indsats at holde medarbejdernes trivsel oppe.

Beierholm ligger for 10. år i træk i top-5 blandt Danmarks bedste arbejdspladser. Det blev offentliggjort ved Great Place to Work Institutes store digitale awardshow den 17. marts 2022, hvor Danmarks bedste arbejdspladser blev kåret. Som nævnt er Beierholm den eneste virksomhed i kategorien, som konstant har ligget i top-5 over de seneste 10 år. Men Beierholm deltager ikke alene i Great Place To Work for at få flotte placeringer. Det primære formål er at fastholde et internt fokus på medarbejdertrivslen baseret på en uafhængig bedømmelse, og det er netop dette vedholdende arbejde, der gør det muligt at holde et stabilt topniveau.

”Vi har samarbejdet med Great Place to Work siden 2008 og ser dette samarbejde, som et væsentligt bidrag til vores løbende arbejde med at sikre en høj medarbejdertrivsel. Det mangeårige fokus på trivsel er kommet os særligt til gode den seneste tid, hvor vi, som alle andre, har arbejdet hjemmefra i lange perioder. Hjemmearbejdet har især været en udfordring for vores yngre kollegaer, som har behov for sparring med mere erfarne kolleger i dagligdagen”, siger adm. direktør Søren V. Pedersen fra Beierholm, og fortsætter:

”Vi iværksatte ret tidligt under Corona pandemien nogle særlige tiltag med fokus på at bevare en tæt kontakt til især vores unge under oplæring. Derudover har mange af vores 34 lokale kontorer prioriteret, at det var muligt at møde ind på kontoret i de perioder, hvor det var hensigtsmæssigt og sundhedsmæssigt forsvarligt.”

Søren V. Pedersen startede selv som elev i Beierholm og er i dag øverste chef i en virksomhed, der inden for de seneste år har fordoblet både omsætning og antallet af medarbejdere. Beierholm er i dag den revisions- og rådgivningsvirksomhed i Danmark, der håndterer flest regnskaber, og planen er, at vækstkurven skal fortsætte opad også i de kommende år. Her er en høj medarbejdertilfredshed et vigtigt middel til at nå målene:

”Det lyder som en floskel at sige, at medarbejderne er vores vigtigste aktiv. Men det kan vi om nogen skrive under på, og hos os er høj trivsel blandt medarbejderne en afgørende nøgle til vores succes. At vores kollegaer har en dagligdag med fokus på den enkeltes trivsel og udvikling, er en af årsagerne til, at vi hvert år opsøges af en række mindre og mellemstore revisionsvirksomheder, der gerne vil være en del af Beierholm. Dermed er medarbejdertrivsel et væsentligt element i vores vækststrategi”, forklarer Søren V. Pedersen.

Fakta om kåringen af Danmarks bedste arbejdspladser
Great Place to Work kårer hvert år Danmarks bedste arbejdspladser inden for kategorierne mindre, mellemstore og store arbejdspladser.

Beierholm har de seneste 14 år været nomineret i kategorien ”Store arbejdspladser med over 500 medarbejdere” og i år blev det til en fjerdeplads i denne kategori. Beierholm har desuden to gange vundet specialprisen ”Danmarks bedste arbejdsplads for unge under 25 år” – en pris der kun at uddelt fire gange i alt.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Beierholm kåres igen som en af Danmarks bedste arbejdspladser' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger