En fremtid i hvidt

Foto: Region Nordjylland.

En fremtid i hvidt

18. marts 2022 - kl. 6:26 - af

Overvejer du en karriere inden for sundhedsvæsenet? Så kig forbi uddannelsesmessen Den Hvide Verden og få meget mere at vide om mange af de faggrupper, der sammen får hospitalernes tandhjul til at køre – og sikrer patienterne den bedst mulige behandling.

Fysioterapeut, sygeplejerske, portør, læge, sundhedsadministrativ koordinator (tidl. lægesekretær), bioanalytiker, jordemoder og neuropsykolog. Det er bare nogle af de mange uddannelser, der bliver rig mulighed for at høre, se og opleve, når Aalborg Universitetshospital inviterer til uddannelsesmessen Den Hvide Verden tirsdag den 5. april i Medicinerhuset på Aalborg UH, Syd, på Hobrovej i Aalborg.

Messen er ikke ”bare” et sted, hvor man kan få brochurer og se på plancher. Nej, Den Hvide Verden er en aktiv uddannelsesmesse, hvor der er mulighed for ”at se med hænderne”.

Masser af blå blink

To gange under messen afbrydes idyllen, og der bliver masser af action, når en ung mand bringes akut ind på hospitalet efter en alvorlig trafikulykke.

Det sker i vores Reality Hospital, og her kan messedeltagerne se, hvordan de forskellige faggrupper arbejder effektivt sammen om at hjælpe en traumepatient. Her bliver der mulighed for at følge dramaet på nærmeste hold.

Den Hvide Verden foregår i Medicinerhusets forhal tirsdag den 5. april kl. 15.00 og 17.30. Der er gratis entre, og tilmelding er ikke nødvendig.  

Læs mere på:

www.denhvideverden.rn.dk

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'En fremtid i hvidt' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2024 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger