Overskud i Havkajakklubben

Overskud i Havkajakklubben

19. marts 2022 - kl. 6:19 - af

Frederikshavn Havkajakklub har afholdt den 2. generalforsamling i klubbens historie. Vi betragter en generalforsamling som ”en fest”, hvorfor klubben naturligvis var vært ved et stort stjerneskud fra Restaurant Nerd efter generalforsamlingen. Dertil var der diverse vine, øl og vand. Når vi betegner det som en fest, var der naturligvis også budgetteret med denne udgift til generalforsamlingen.

Regnskabet viste indtægter for 198.113 kr., udgifter for 183.087 kr. og dermed et overskud på 15.026 kr. I løbet af 2021 har klubben fået tilskud og sponsorindtægter på 137.188 kr. fra bl.a. Frederikshavn kommune og Clemme Holding, hvilket vi sætter utroligt stor pris på. Tusind tak for støtten til vores klub.

Klubben har nu 47 medlemmer og med udgangen af 2022 er forventningen, at klubben har minimum 60 medlemmer. Vi har et stort antal klubkajakker, og mange af vore medlemmer har selv investeret i egen kajak.

”Vi har fået skabt en klub, hvor der er ”højt til loftet”, man glæder sig til at komme i klubben, alle fungerer fint med hinanden, og der er enorm stor opbakning til alle former for aktiviteter i klubben, uanset om det er noget, der skal laves eller det er kajak-aktiviteter”, udtaler formanden.

Vi har et etableret samarbejde med en række andre kajakklubber rundt i det nordjyske. Dette viser bl.a. noget om, hvor udadvendte og samarbejdsvillige, vi er som klub.

I 2022 er der planlagt med 1 kursus for nye roere, 2 fællesroninger hver uge, uddannelse af nye instruktører, 1 klubtur hver måned og et Roer-2 kursus i efteråret 2022. De foreløbigt planlagte ture går til Voer Å, Ryå, Limfjorden og Århus. Vi er begyndt at deltage i kajak-polo sammen med Sæby Roklub. Vi har kajak-yoga og svømning på programmet henover vinteren, og der vil flere gange i løbet af sommeren blive arrangeret ”grill-roning”. Sommerens tur går til skærgården i Sverige, hvor der foreløbigt er 23 tilmeldte til turen – svarende til 50% af klubbens medlemmer. ”Det viser noget om opbakningen i vores klub”, siger formanden.

Formand Hans Chr. Højslet, chefinstruktør Michael Eilersen og kasserer Tina Kristoffersen fortsætter som bestyrelse for klubben.

 

Hans Chr. Højslet

Formand for Frederikshavn Havkajakklub

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Overskud i Havkajakklubben' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger