Ny folketingskandidat for Dansk Folkeparti i Frederikshavn-kredsen

Nana Harring.

Ny folketingskandidat for Dansk Folkeparti i Frederikshavn-kredsen

22. marts 2022 - kl. 6:49 - af

Nana Harring, der er 23 år og nyuddannet sygeplejerske, blev søndag eftermiddag valgt som Frederikshavnkredsens nye folketingskandidat.

”Når jeg stiller mig til rådighed som folketingskandidat, er det fordi jeg brænder for at Danmark forbliver noget vi forbinder med tryghed, nærhed og tillid. Og det er ikke noget der kommer af sig selv.” siger hun blandt andet.

Derudover tilføjer hun, at hun vil gå til valg på tre forskellige mærkesager:

”For det første skal vi styrke landdistrikterne. Vi skal sikre, at de rette tilbud er alle steder i landet, fordi det vil bidrage til at opretholde de lokalsamfund, der er nødvendige for at sikre sammenhængskraften i Danmark.”

”Derudover skal vi have en stram udlændingepolitik. Vi skal ikke tolerere kriminelle indvandrere, der skaber utryghed og bidrager negativt til samfundet.” fortsætter hun.

Udover en at styrke landdistrikterne og føre en stram udlændingepolitik, brænder Nanas hjerte for de ældre, og til dagligt arbejder hun som hjemmesygeplejerske.
”Vi får ikke en god ældrepleje, før vi dropper minuttyraniet og de alt for store dokumentationskrav. Derudover skal vi sikre at der er tid til andet end det praktiske – både til en gåtur eller et slag kort” siger hun, og fortsætter: ”Som jeg ser det, er en af de største udfordringer for sundhedssektoren rekrutterings- og fastholdelsesudfordring, som sygeplejerske får jeg en unik indsigt i dette, når jeg taler med kollegaer og tidligere studiekammerater. Det er fuldstændig afgørende at vi får gjort omsorgsfagene attraktive igen.”

Nana Harring går ydmygt til opgaven som Dansk Folkepartis nye folketingskandidat, og glæder sig til at kæmpe for et godt valgresultat for Dansk Folkeparti.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ny folketingskandidat for Dansk Folkeparti i Frederikshavn-kredsen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger