CoolUnite og Frederikshavn Golfklub gĂĽr sammen om charity golf event

Charlotte Møller Bolivard, CoolUnite Fonden & Inge Møller Thomsen, Frederikshavn Golfklub.

CoolUnite og Frederikshavn Golfklub gĂĽr sammen om charity golf event

2. maj 2022 - kl. 11:35 - af

Med golfturneringen CoolUnite Golf ønsker CoolUnite Fonden og Frederikshavn Golfklub at skabe en anderledes og fÌllesskabsgivende oplevelse for de deltagende golfspillere. Derudover skal golfarrangementet gerne generere et klÌkkeligt beløb til CoolUnite Fonden, som har til formül at støtte, udvikle og styrke sürbare, sygdomsramte og udsatte børn og unge.

Da Inge Møller Thomsen, som er golfmanager hos Frederikshavn Golfklub, rettede henvendelse til CoolUnite fonden med henblik pü at lave et indsamlingsevent med golfen i centrum, var CoolUnite med det samme med pü idÊen.

Inge Møller Thomsen, Frederikshavn Golfklub siger; ”Hvordan kan man andet end at bakke op om at hjælpe sygdomsramte børn. Vi har midlet og evnerne, og betyder det, at vi kan gøre en forskel for børn, der virkelig har brug for det, ja så er det en opgave, jeg kun kan gå helhjertet ind for.”

Fonden arbejder for at gøre en forskel for udsatte og sygdomsramte børn, og derfor passede idÊen med at lave et velgørenhedsarrangement, som samler penge ind til børnene og samtidig skaber opmÌrksomhed pü fondens arbejde perfekt ind i fondens formül.

Charlotte Møller Bolivard, CoolUnite udtaler: ”Formålet er først og fremmest at samle en masse penge ind til børn, som enten har det svært eller som er ramt af sygdom. Vi ønsker at give udsatte og sygdomsramte børn gode oplevelser, og bidrage til at gøre hverdagen nemmere for disse børn. Fonden samarbejder med andre hjælpeorganisationer, relevante offentlige myndigheder og erhvervsdrivende virksomheder om at støtte de fælles formål.”

Golf, som man med garanti aldrig har prøvet det før
Der er lagt op til en forrygende dag med spÌndende underholdning undervejs. Man kan derfor forvente det uventede, hvor vinsmagning eller møde med en professionel spiller undervejs bestemt ikke er utÌnkeligt.

”Vi kan dog løfte sløret for, at vi kommer til at afholde den vildeste auktion med masser af spændende auktionsnumre,” siger Charlotte Bolivard og tilføjer, ”hvis man har lyst til at donere auktionsnumre, så hører vi naturligvis gerne fra jer.”

Turneringen er åben for alle golfspillere og man spiller med fire på hvert hold – en holdkaptajn og 3 medspillere. Mere information og tilmelding finder man på CoolUnites hjemmeside: https://www.coolunite.com/arrangementer/coolunite-golf/

Inge Møller Thomsen udtaler: ”Nu kan vi jo ikke afsløre hele konceptet, for det ville ødelĂŚgge de gode overraskelser pĂĽ dagen. Men vi tør godt love, at det bliver en turnering, hvor deltagerne ikke har prøvet lignende: Der bliver golf, som de kender det, men ogsĂĽ udfordringer og underholdning i sĂŚrklasse.”

Charlotte Bolivard tilføjer, ”CoolUnite Golf tilbyder spillerne en anderledes golfoplevelse, som udover sjove indslag på banen, giver dem muligheden for at mødes med andre golfentusiaster samt er der rig lejlighed til at få skabt nogle nye sociale og forretningsmæssige relationer, som forhåbentligt danner grundlag for interessen i at mødes i en årlig turnering. Ambitionen med CoolUnite Golf er således at skabe en øget opmærksomhed omkring CoolUnite Fonden og skabe grobund for en landsdækkende turnering, som på sigt skal foregå mange steder i landet og dermed blive en landsdækkende event.”

CoolUnite og Inge Møller Thomsen ønsker med CoolUnite Golf at skabe en ürlig tilbagevendende begivenhed, hvor deltagerne für en oplevelse ud over det sÌdvanlige. Planen er at skabe en turnering, hvor alt kan ske og hvor der bliver samlet rigtig mange penge ind til CoolUnite Fonden.

Planlægningen af turneringen – CoolUnite Golf, er i fuld gang og det første event bliver afholdt den 24. juni i Frederikshavn Golfklub og der er netop åbnet for tilmeldinger, som foregår efter Først til mølle-princippet.

Har man spørgsmül, kan man henvende sig til: Charlotte Bolivard, CoolUnite chbo@coolunite.dk

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'CoolUnite og Frederikshavn Golfklub gĂĽr sammen om charity golf event' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
Š 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger