Dansk Skoleidræt søger om tilskud til foreningsfestivaler

Dansk Skoleidræt søger om tilskud til foreningsfestivaler

3. maj 2022 - kl. 15:49 - af

Kommunens Center for Kultur og Borgerservice har modtaget en henvendelse fra Dansk Skoleidræt Nordjylland om økonomisk tilskud til afvikling af foreningsfestivaler i Frederikshavn Kommune.

Festivalerne startede i Skagen og Frederikshavn i 2017. I 2021 startede Dansk Skoleidræt to nye festivaler i Østervrå og Sæby i relation til Foreningsfestivalen, som blev afviklet i efterårsuge 37.

Alle skoler i Frederikshavn Kommune er medlem af Dansk Skoleidræt.

Dansk Skoleidræt Nordjylland fik i 2018 og 2019 bevilget tilskud på 20.000 kr. og 15.000 kr. fra Udviklingspuljen. I 2020 blev det til et afslag om tilskud på grund af “manglende udviklingspotentiale”, da det var tredje år, der blev søgt.

På kort sigt søger Dansk Skoleidræt Kultur- og Fritidsudvalget om økonomisk hjælp gennem ansøgning i 2022. På længere sigt er der ønske om et fast årligt tilskud til festivalerne, som vil være med til at bane vejen for et fortsat samarbejde med foreningslivet.

Kultur- og Fritidsudvalget behandler ansøgningen på udvalgets næste møde den 5. maj. Forud for mødet indstiller Center for Kultur og Borgerservice, at der gives afslag på ansøgningen.

Tekst: Per Rye

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Dansk Skoleidræt søger om tilskud til foreningsfestivaler' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger