4500 har billet til Shu-bi-dua Musical i Arena Nord

4500 har billet til Shu-bi-dua Musical i Arena Nord

4. maj 2022 - kl. 5:14 - af

I denne uge forvandler Arena Nord endnu engang sportshallerne til musicalsal. Denne gang er det succesmusicalen ’Shu-bi-dua – The Musical’ der indtager de skrĂĽ brĂŚdder med hele 6 forestillinger fra onsdag-søndag.

MusicalopsĂŚtningen mĂĽtte i 2020 aflyses pĂĽ Fredericia Teater, da teatret gik konkurs. Nu har LION MUSICALS overtaget produktionen og fører musicalen videre med størstedelen af det originale cast og produktion og igen med Thomas Agerholm ved roret. Den samme mand der ogsĂĽ stod bag den sidste store musicalsatsning i Arena Nord: The Bodyguard – The Musical.

Forestillingerne onsdag aften og søndag eftermiddag er lukkede forestillinger, hvor Sparekassen Danmark har inviteret deres garanter. Derudover spiller forestillingen torsdag, fredag og lørdag aften kl. 20.00 samt lørdag eftermiddag kl 16.00. Og selvom der stadig er ledige billetter til alle forestillingerne, er Adm. Direktør, Per Malmberg tilfreds:

”Jamen det er jo intet mindre end fantastisk, at vi fĂĽr besøg af 4500 nordjyder, der glĂŚder sig til at komme ud og opleve kulturen. Det har vi savnet – det er en milepĂŚl og det gør os bare endnu mere trygge I, at booke flere gode oplevelser ind i kalenderen til nordjyderne. Det gĂŚlder bĂĽde musicals, koncerter og comedy – vores gĂŚster hungrer efter gode oplevelser, og vi er klar til at imødekomme efterspørgslen med et bredt kulturprogram i 2022 og 2023.”

Fredag og lørdag aften fortsÌtter festen i Arena Nords tilstødende Hal B, hvor Hardinger Band sÌtter gang i efterfesten.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '4500 har billet til Shu-bi-dua Musical i Arena Nord' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
Š 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger