Samuel Rachlin: Bliv klogere på krigen i Ukraine

Samuel Rachlin: Bliv klogere på krigen i Ukraine

5. maj 2022 - kl. 6:35 - af

Helt ekstraordinært, er det lykkedes at få tidligere korrespondent og journalist Samuel Rachlin til komme og gøre os klogere på den aktuelle situationen i Ukraine og Rusland. Du kan møde ham mandag den 23. maj kl. 19.00 på Frederikshavn Bibliotek.

Der er krig i Europa. Forholdet til Rusland har ikke været værre siden 2. verdenskrig. Vi har aldrig stået på randen af en verdenskrig eller er blevet truet med atomvåben, som det er tilfældet nu. Hvorfor er Ruslands forhold til NATO så dårligt, at vi skal tilbage før Gorbatjovs tiltræden i 1985 for at finde et tilsvarende dårligt forhold?

Få nogle svar fra aftenens gæst journalist og tidligere udenrigskorrespondent Samuel Rachlin, som vil give en vurdering af situationen og dens hovedpersoner for at give baggrundsviden til en krig, der på ganske kort tid og på mange felter har destabiliseret og forvandlet verden til uigenkendelighed.

Samuel Rachlin
Samuel Rachlin var i mange år ansat i Danmarks Radio og var stationens første Moskvakorrespondent, der åbnede Rusland for de fleste danske seere og lyttere.

Siden var han ansat på TV2, som stationens første nyhedsvært og herefter udenrigskorrespondent for TV2 i Washington og Moskva, hvor han dækkede nogle af de dramatiske begivenheder både under Boris Jeltsin og Vladimir Putin.

Han er i dag bosiddende i udlandet, skriver bøger, har en fast klumme på Berlingske og er en hyppigt brugt kommentator i medierne seneste i forbindelse med krigen i Ukraine.

Billetter til foredraget finder du på bibl.frederikshavn.dk under Arrangementer.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Samuel Rachlin: Bliv klogere på krigen i Ukraine' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger