Haldbjerg-Vangen søger tilskud til bålhytte med shelter

Illustrationsfoto.

Haldbjerg-Vangen søger tilskud til bålhytte med shelter

7. maj 2022 - kl. 6:57 - af

Haldbjerg-Vangen Grundejerforening søger Frederikshavn Kommune om tilskud til ny bålhytte med indbygget shelter på legepladsen.

Distriktsrådet har ansøgningen på sin dagsorden på rådets kommende møde den 11. maj.

Det fremgår af ansøgningen, at den eksisterende bålhytte på arealet er saneringsmoden- Derfor ønsker foreningen at udskifte til en ny hytte med indbygget shelter. I 2019 blev der opført både madpakkehus og muld-toilet på legepladsen.

Foreningen håber, at udvidelsen af legepladsens faciliteter vil betyde, at endnu flere finder vej til området – både lokale og andre, der nu får mulighed for at overnatte. Håbet er også at kunne tiltrække nye børnefamilier til området.

Legepladsen er centralt placeret midt mellem de to landsbyer, så den er allerede et naturligt samlingspunkt for borgerne fra begge byer. Foreningen har derfor fokus på, at netop legepladsen skal vedligeholdes, så samarbejdet mellem de to byer kan styrkes yderligere.

Det samlede budget er på 163.000 kr., hvoraf frivilligt arbejde udgør 2.000 kr. Den øvrige finansiering dækkes af 50.000 kr. fra andre fonde samt egenfinansiering på i alt 61.000 kr. Der søges således om et tilskud fra Distriktsrådet på 50.000 kr.

På Distriktsrådets møde i juni 2018 fik Haldbjerg-Vangen Grundejerforening bevilget 117.700 kr. til udvidelse af legepladsen med et madpakkehus og et muld-toilet.

Forud for mødet indstiller kommunens Center for Teknik og Miljø, at de søgte 50.000 kr. bevilges til projektet.

 

Tekst: Per Rye

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Haldbjerg-Vangen søger tilskud til bålhytte med shelter' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger