Bonus og fejring for at vinde danske mesterskaber

Bonus og fejring for at vinde danske mesterskaber

11. maj 2022 - kl. 9:32 - af

Økonomiudvalget i Frederikshavn Kommune skal pü udvalgets nÌste møde onsdag eftermiddag drøfte et par punkter pü dagsordenen, som angür klubber i kommunen, der vinder danske mesterskaber eller tilsvarende.

I det ene tilfælde har punkter overskriften: ”Ekstra bonus til eliteidræt i forbindelse med Danmarks mesterskaber” og i det andet tilfælde ”Principper for tildeling af bonus til eliteidræt i forbindelse med Danmarks Mesterskaber”.

To af Frederikshavn Kommunes eliteidrĂŚtsklubber har vundet Danmarksmesterskaber her i forĂĽret. Vendsyssel Elite Badminton har vundet DM-guldmedalje. Frederikshavn Black Hawks Floorball har vundet bĂĽde Dansk mesterskab samt Final4.

Frederikshavn Kommune har vÌret vÌrt og fejret Frederikshavn Black Hawks. Sammen med fejringen fik Black Hawks af borgmesteren pü Økonomiudvalgets vegne overrakt en check pü 30.000 kr. Vendsyssel Elite Badminton er endnu ikke blevet fejret.

Beløbet finansieres af konti for bevilligede sponsorater og pulje for eliteidrÌt. Der er i 2022 budgetteret med 993.936 kr. til omrüdet.

Forud for mødet indstiller direktionssekretariatet, at de 30.000 kr. til Black Hawks finansieres af denne konto.

Fejring og bonus

Nür eliteidrÌtsforeninger i kommunen vinder mesterskaber, fejrer kommunen dem og giver dem en anerkendelse i form af et beløb til foreningen.

For fremover at have retningslinjer for udbetaling af ekstra bonus til eliteidrÌtsforeninger anbefales det over for Økonomiudvalget, at der udbetales et beløb svarende til 15 % af det sponsorbeløb, der senest er udbetalt til foreningen.

For sølvmedalje gives 5 % af det seneste sponsorbeløb, for bronze 2,5 % af seneste sponsorbeløb. For pokalfinale/Final4 gives en bonus pü 5.000 kr.

Forud for mødet indstiller direktionssekretariatet, at disse retningslinjerne godkendes.

Vendsyssel Elite Badminton stĂĽr pĂĽ oversigten til at modtage 33.375 kr.

Tekst: Per Rye

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Bonus og fejring for at vinde danske mesterskaber' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
Š 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger