Vil du gerne begå dig bedre digitalt?

Vil du gerne begå dig bedre digitalt?

11. maj 2022 - kl. 9:24 - af

Bibliotek & Borgerservice Frederikshavn Kommune tilbyder i maj måned ’Dit Digitale Servicetjek’ i Frederikshavn, Skagen og Sæby. Et gratis tilbud, hvor du kan blive meget klogere på f.eks. MitID/NemID, bruger-id og digital post.

Føler du dig usikker, når du skal begå dig digitalt, og har du, eller nogen du kender, lyst til at blive bedre til at færdes digitalt i almindelighed og benytte de offentlige, digitale selvbetjeningsløsninger?

– Så kom og vær med, når vi fortæller om de mange fordele du får, så du bedre kan begå dig på egen hånd i en digital hverdag, lyder opfordringen fra afdelingsleder Sofie Olsen Bibliotek & Borgerservice i Frederikshavn Kommune. Vi fortæller bl.a. om borgerservice, MitID/NemId, bruger-id og digital post, men du bliver også klogere på mulighederne for at give fuldmagt til din ægtefælle eller en anden pårørende, som kan hjælpe.

Frederikshavn, Skagen og Sæby
Der er ’Digitalt servicetjek’ på biblioteket i Frederikshavn onsdag den 25. maj kl. 10-12 og kl. 13-15. Tilmelding er senest den 20. maj på tlf.: 9845 9160 eller 9845 9130.

Den 8. juni er det på Kappelborg i Skagen kl. 10-12 og i Manegen Sæby Kulturhus kl. 14-16 med seneste tilmelding den 3. juni på tlf.: 9845 9160 eller 9845 9130. Der er et begrænset antal pladser, som besættes efter først-til-mølle-princippet.

Medbring gerne dit gode humør, din nabo, en ven eller familie. Skal vi f.eks. hjælpe dig i gang med MitID, så tag din mobil eller tablet med og husk også dine koder.

’Dit Digitale Servicetjek’ er et samarbejde mellem Bibliotek & Borgerservice Frederikshavn Kommune, Frederikshavn Kommunes Ældreråd, Ældresagen Frederikshavn Læsø og Slots- og Kulturstyrelsen.

Der bydes på kaffe, kage eller en bolle.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Vil du gerne begå dig bedre digitalt?' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger