Kim Madsen trækker sig som forbrugerrepræsentant ved Frederikshavn Forsyning

Foto: Henriette Maj Pedersen, Tv2 Nord

Kim Madsen trækker sig som forbrugerrepræsentant ved Frederikshavn Forsyning

17. maj 2022 - kl. 12:20 - af

Direktør Kim Madsen, Frederikshavn Boligforening, har i dag besluttet at trække sig som forbrugerrepræsentant ved Frederikshavn Forsyning.

Årsagen er den kritik og omtale, der har været i medierne, som risikerer at skade boligforenings omdømme. Det sker efter, at TV2 Nord mandag aften kunne fortælle, hvordan boligforeningen havde sikret direktøren valgsejren ved at anvende målernumre fra såkaldte blinde eller herreløse målere i foreningens vaskekældre. Frederikshavn Boligforening brugte også beboernes stemmer i en række afdelinger til at stemme på Kim Madsen. Det skete uden at orientere beboerne eller afdelinger om det, ligesom man heller ikke havde indhentet fuldmagt til det.

– Vi er i dialog med BL – Danmarks Almene Boliger for at få en juridisk afklaring på, om der er sket fejl i forbindelse med afgivelse af stemmer fra Frederikshavn Boligforening. Vi har gjort brug af stemmeretten til valget efter vores bedste vurdering af reglerne på området, og vi har handlet i god tro. Skulle vi have begået fejl i forhold til de gældende regler, beklager vi og indretter os efter dette fremadrettet, lyder det fra bestyrelsesformand Fie Mølholt fra Frederikshavn Boligforening.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kim Madsen trækker sig som forbrugerrepræsentant ved Frederikshavn Forsyning' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger