Ældrerådet ønsker tiltag for socialt udsatte

Ældrerådet ønsker tiltag for socialt udsatte

23. maj 2022 - kl. 6:46 - af

Social- og Sundhedsudvalget behandlede i begyndelsen af maj en sag vedr. ”Vurdering af behov for akutbolig i Frederikshavn Kommune”, der omhandlede akutbolig til udsatte hjemløse borgere.

Kommunens Ældreråd drøftede på sit møde i slutningen af april i sammenhæng med denne sag det stigende problem med socialt udsatte borgere, der opholder sig i grupper rundt omkring i gademiljøet. Ældrerådet oplever, at det er utrygt for ældre borgere, når grupper af socialt udsatte opholder sig i området ud for f.eks. Føtex, Rema og banegårdens indgang i Frederikshavn.

Gruppen af socialt udsatte er her blevet meget synlig, og synligheden er efter Ældrerådets opfattelse med til at trække flere udsatte borgere til.

Det er derfor Ældrerådets opfattelse, at der mangler et egnet samlingssted / værested til de socialt udsatte borgere i byen og kommunen. Der er sendt skrivelse herom til Social- og Sundhedsudvalget.

Sagen er sat på dagsordenen for det kommende møde i Ældrerådet i dag den 23. maj. På mødet orienterer centerchef for Handicap og Psykiatri, Ulla Verner, om, hvilke tiltag der er igangsat i forhold til den omtalte problematik.

 

Tekst: Per Rye

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ældrerådet ønsker tiltag for socialt udsatte' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2024 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger