Frivilligcenterets bestyrelse er konstitueret og får ny formand

De Frivilliges Hus.

Frivilligcenterets bestyrelse er konstitueret og får ny formand

26. maj 2022 - kl. 8:11 - af

Frivilligcenter Frederikshavn har på ordinær generalforsamling valgt medlemmer til bestyrelsen og har konstitueret sig med John Hansen som formand, igen, mens Fie Mølholt bliver næstformand.

John Hansen, der tidligere har været formand for bestyrelsen i Frivilligcenter Frederikshavn, har siden oktober 2019 indtil udgangen af april 2022 påtaget sig rollen, som daglig leder af frivilligcenteret, da der viste sig at være et behov for en grundlæggende reorganisering af drift og økonomi i centeret samt en lang periode med corona. På daværende tidspunkt blev næstformand Fie Mølholt konstitueret som formand.

På den ordinære generalforsamling i Frivilligcenter Frederikshavn mandag den 23. maj 2022 blev John Hansen endnu en gang valgt ind i bestyrelsen, som nu igen er konstitueret med John Hansen, FFI Fodbold, som formand og Fie Mølholt, Kræftens Bekæmpelses lokalafdeling, som næstformand.

Bestyrelsen i Frivilligcenter Frederikshavn består af syv medlemmer, hvoraf en, centerchef Henrik Hugo Pedersen, Center for Social- og Sundhedsområdet, er udpeget af Frederikshavn Kommune. De resterende medlemmer af Frivilligcenter Frederikshavns bestyrelse er: Steen Jørgensen, Diabetesforeningen, Jytte Schaltz, Hjerteforeningen, Inger Ejstrud, Røde Kors Sæby samt Kirsten Schou, Ældresagen Skagen.

1. april 2022 tiltrådte Mette Byrgesen Jensen, som daglig leder af Frivilligcenter Frederikshavn.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Frivilligcenterets bestyrelse er konstitueret og får ny formand' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger