Jeg er bare en glad amatør

Jeg er bare en glad amatør

28. maj 2022 - kl. 6:17 - af

Mandagens gæst på Radio FCMR, hos studievært Gitte Hansen i “Mandagsmagasinet”, er lokal musiker og erhvervsmand, bosiddende i Skagen. Navnet er Chris Andersen, og han betegner sig selv som en glad musikalsk amatør.

Chris Andersen er 50 år og har tidligere modtaget klaverundervisning, men på efterskolen blev instrumentet byttet med en guitar, som flittigt blev brugt efter skoletid.

Hvad var det for en type musik du startede med?

 – Det var mest pop som Tøsedrengene, men senere fik jeg nogle venner, der spillede blues, så det blev min indgangsvinkel til den genre.

Du er født og opvokset i Skagen, hvilken betydning har det for dig?

 – I dag betyder det en del, da jeg har min gang over det meste af byen, idet mit arbejde går ud på at servicerer en del restauranter og virksomheder. Skagen er et fantastisk sted at bo, hvor der kommer mange gæster hvert år.

Hvor i Skagen er du vokset op?

 – I et villakvarter kaldet Bankekvarteret, hvor der var mange børn. Det er umiddelbart lige når man når Skagen, og huser i dag det man kalder mini Skagen, et meget meget flot område.

Har du søskende?

 – Ja, en lillebror og en storebror, så vi var en søskendeflok på tre. Der var fodboldbaner og legepladser, og vi kom ofte hos hinanden. I dag er det helt anderledes.

Hør Chris Andersens historie og hvordan han takler de udfordringer livet giver og hans fremtidsplaner inden for musikken i denne uges podcast på FCMR 30. maj kl. 18.

Frederikshavn: 106,6 MHz
Østervrå: 103,5 MHz
Sæby: 97,4 MHz
Skagen Antennelaug: 87,7 MHz
Online: fcmr.dk/live

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Jeg er bare en glad amatør' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger