Gik dialogen i fisk… ?

Mette Hardam.

Gik dialogen i fisk… ?

31. maj 2022 - kl. 9:06 - af

Fiskerne modtog i gĂĽr skrivelse fra Fiskeristyrelsen omkring tvungen kameraovervĂĽgning .

I sidste uge kunne jeg med stor glæde læse, at Fiskeriminister Rasmus Prehn imødekommer fiskerne med indrømmelser i forhold til monitoreringsprojektet for trawlfartøjerne i Kattegat – hele 10 indrømmelser, som var udførligt præciseret i pressemeddelelsen. 

Men blÌkket fra Ministerens og Fiskeristyrelsens pressemeddelelse var nÌrmest ikke engang tørt, førend Fiskeristyrelsen sender breve ud til de første fiskere omkring pübud om installering af elektronisk monitorering (kameraovervügning).  

Jeg fornemmer at fiskerne var begyndt at tro pü, at dialogmøderne havde nyttet. Fiskerne havde (müske for første gang i mange ür) troen pü, at der var en reel dialog i gang, hvor parterne kunne mødes i et kompromis. 

Kære Minister, du er nødt til at forklare dette hastværk med at sende en skrivelse ud netop nu. Betyder det at de fiskere, som i går modtog skrivelse om indførelse af kameraovervågning, skal forvente samme indrømmelser, som beskrevet for bare 5 dage siden…? 

Dialogmøder er et vigtigt redskab for politikere til at trÌffe bedre beslutninger, men hvis denne turnÊ rundt i havnene og mødet med fiskerne blot har vÌret et spil for galleriet, sü er det virkelig en ommer hr. Minister.! 

Folketingskandidat for Frederikshavn og LÌsø 

Mette Hardam, Venstre 

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Gik dialogen i fisk… ?' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
Š 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger