FOF-Vendsyssel klar med efterårets kurser, foredrag og højskoler

FOF-Vendsyssel klar med efterårets kurser, foredrag og højskoler

3. august 2022 - kl. 10:16 - af

Få gode oplevelser sammen med andre i hele efteråret. Snup plads på det hold, du ønsker dig, mens der er plads at få!
Sådan lyder tilbuddet og opfordringen fra FOF-Vendsyssel, der nu er klar med sit udbud af kurser, foredrag og højskoler i efteråret – og i det hele taget lancerer en grøn profil.

Der er mulighed for gratis intro-deltagelse til en række kurser, så man er sikker på, det er det rigtige for én.

Blandt efterårets nyheder er tilbud som ”Kend din lykke”, ”Kend dit etiske ståsted”, Lær at tegne dyr med farveblyant”, ”Sy dit eget tøj, re-design genbrugsfund”, ”Moderne broderi for alle” samt ”Nem og kreativ syning uden mønster – for børn og voksne”.

Der er også kurser om kamera og foto. Man kan lære at lave sin egen profil på Instagram, og der udbydes kurser i sprogene engelsk, tysk, fransk, spansk, italiensk samt nygræsk.

Man kan blive klogere på sin sundhed med bevægelse og spisevaner. Der bydes på forskellige slags yoga – bl.a. power-yoga og vin-yoga. Der er kursus i fødselsforberedelse, bevægelse og afspænding, tai-chi og Qi-gong, dans med cubansk salsa, pilates, yoga samt mindfulness i forskellige former. Desuden tilbydes meditation samt varmtvandstræning i vand foruden et vandrekursus i naturen.

Skoleleder Kirsten Højrup peger også på, at FOF udbyder 6 gange med ”Caféva” (for kvinder) i løbet af efteråret og foråret 2023 – hver gang på Vendsyssel teater i Hjørring.

Ligeledes tilbydes en lang række foredrag samt 6 højskoler spredt ud over hele Vendsyssel med 10 spændende sammenkomster og events. Her kan ses mere på https://www.fof.dk/da/vendsyssel/oplevelser

Blandt foredragene kan man opleve forfatteren Leif Davidsen fortælle om ”Fra Lenin til Putin”, og man kan blive ”Yngre med årene” med professor Bente Klarlund, og skuespiller Judith Rothenborg – kendt fra DR-programmet ”Mormor på mandejagt” har en masse livsbekræftende og underholdende på hjerte i sit foredrag ”Lykken venter lige om hjørnet” med markante holdninger om at blive ældre i Danmark.

Højskolerne udbydes i Brønderslev, Skagen, Sæby, Hjørring, Frederikshavn og Sæsing. På programmet er i alt 10 kursusgange i månederne september, oktober, november og december

Blandt disse er TV-journalist Thomas Ubbesen, som fortæller om sine barndomsoplevelser i Thy om en tid, hvor forholdet mellem voksne og børn, mellem magt og afmagt og mellem mennesker i det hele taget, var noget ganske andet end i nutidens verden.

Man kan opleve journalist Jens Gaardbo berette om liv og gerning, værdier, holdninger på rejsen fra Frederikshavn til den store medieverden og tilbage igen. Lise Hvarregaard kaster sit blik på islandsk natur og islandske sagaer. Få også den dramatiske fortælling om den tyske aktion mod de danske jøder og jøderne i Danmark under 2. verdenskrig. Det er en fortælling om et dramatisk politisk spil, nervepirrende flugtforsøg, hjælpsomme landsmænd og frygtelige deportationer til Theresienstadt. Der er fortællinger om hekse, og der er en afstikker til Caribiens perle Cuba efter Castro, inden der sluttes med ”Nordisk jul”.

”Inden længe dumper en folder ind ad postkassen. Et frisk grønt blad på 4 sider giver inspiration til at ”gå til noget” i aftenskolen. Det handler om at blive både klogere, sundere og gladere – sammen! Snup bladet i din postkasse, når det lander,” lyder opfordringen fra skoleleder Kirsten Højrup.

Men allerede nu kan der læses meget mere om tilbud og tilmelding på www.fof.dk/da/vendsyssel, eller det er muligt at kontakte FOF-Vendsyssel telefonisk på 70255050.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'FOF-Vendsyssel klar med efterårets kurser, foredrag og højskoler' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger