Ny sæson i gang hos Boldklubben Bangsbo Freja Рmangler medlemmer

Ny sæson i gang hos Boldklubben Bangsbo Freja Рmangler medlemmer

17. august 2022 - kl. 6:40 - af

Sæsonen er i fuld gang hos Boldklubben Bangsbo Freja i Frederikshavn.

Bangsbo U12 drengene lagde h√•rdt ud med en sejr over Kvissel/Ravnsh√łj og Bangsbo U13 drengene spillede 4-4 i liga2 mod TSV. TSV er et samarbejde mellem ungdomsfodboldafdelingerne i Tylstrup Ungdoms- og Idr√¶tsforening, Sulsted Idr√¶tsforening og Vestbjerg Idr√¶tsforening.

Bangsbo U12 drengene havde en forrygende sidste s√¶son. De str√łg hurtigt til tops i turnering og sluttede som nr. 1. De fik en flot 3. plads til SkawCup og blev nr. 2 til Cup Nr. 1 samt fik en super flot 1. plads til Spar Nord Cup i Br√łnderslev.

Drengene har et rigtig godt sammenhold, b√•de p√• banen og udenfor banen. De har bl.a. en Snapchat gruppe og en Tik Tok side, hvor alle er med p√•. De m√łdes tit p√• banerne efter skole, hvor de spiller. Der er en k√¶mpe for√¶ldre opbakning, da der bliver altid s√łrget godt for drengene til kampe med frugt, boller og meget andet.

Drengene mangler dog flere holdkammerater, så sidder der nogle derude, som kender en knægt fra 2010 eller 2011, der har en fodboldspiller gemt i sig, så kom forbi, og få en snak med drengene og deres fantastiske trænerteam.

Lige nu træner U12 & U13 sammen, da der desværre ikke er så mange spillere.

De tr√¶ner tirsdag og torsdag fra kl. 16.30 – 18.00. Man er velkommen til at pr√łve tr√¶ne. Tilmelding sker via hjemmeside.¬†

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ny sæson i gang hos Boldklubben Bangsbo Freja - mangler medlemmer' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger