Frederikshavns Cykelklub indbyder børn til gratis introforløb

Frederikshavns Cykelklub indbyder børn til gratis introforløb

18. august 2022 - kl. 10:10 - af

NBC – Frederikshavns Cykelklub inviterer til gratis introforløb for nybegyndere. Her kan alle interesserede børn og unge fra 8 år og opefter, prøve at gå til cykling, og træne lige som Jonas Vingegaard og alle de andre danske Tour de France helte!

Hvis man har lyst, kan man ligeledes prøve at køre et rigtigt cykelløb med andre børn på ens alder og du kan også låne en rigtig racercykel af klubben.

Introforløbet er for alle, som synes det er sjovt at cykle og gerne vil prøve, hvordan man træner i en klub.

På dette introhold for begyndere vil du træne i trafiksikre omgivelser og have fokus på både sikkerhed, leg, sjov og fællesskab. Der vil ligeledes være lidt konkurrence og mulighed for sved på panden, men det vigtigste er, at alle går hjem med et smil på læben og glæder sig til næste gang!

I Frederikshavns Cykelklub kører du tre onsdage med opstart onsdag den 22. august kl 17:00. De starter og slutter hver gang ved FFk-centeret, Flade Engvej 8 og cykler ca. en times tid.

Alle fra 8 år og opefter er velkommen, og det er gratis at deltage. Hvis du er 7 år og rigtig gerne vil med, så ring til vores ungdomstræner Mads Jensen, og få en snak.

Husk at medbringe cykelhjelm og en drikkedunk med lidt saftevand.

Tilmelding er ikke nødvendig, men du kan kontakte ungdomstræner Mads Søndergaard Jensen på telefon 40 55 78 66 eller mail m89jensen@gmail.com, hvis du har spørgsmål.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Frederikshavns Cykelklub indbyder børn til gratis introforløb' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger