Skolekontroller med skulderklap fra politiet

Skolekontroller med skulderklap fra politiet

18. august 2022 - kl. 10:23 - af

Alle landets politikredse sørger hvert år for at have et ekstra øje på færdslen ved landets skoler efter sommerferien, hvor de mange små helt nye skoleelever og ’bløde’ trafikanter er ekstra sårbare over for fortravlede eller uopmærksomme bilister.

I Frederikshavn kommune har lokalbetjentene fra forebyggelsessektionen også været flittigt omkring – og det er heldigvis blevet til flere skulderklap end sager.
”Vi forsøger at nå rundt til alle skolerne i kommunen,” fortæller fungerende politikommissær Philip Larsen, der leder vores nærpoliti og forebyggelse i Frederikshavn.

– Vi ser efter, om børnene er spændt fast i bilerne, om forældre og andre bilister kører for stærkt, er opmærksomme og så videre. Og så er det også vigtigt for os at få hilst på skolepatruljerne dér, hvor de er startet op. De gør et stort og vigtigt arbejde i al slags vejr, så de får et skulderklap fra os. Det fortjener de,” siger Philip Larsen.
Han siger, at også forældrebilister og andre trafikanter på skolevejene fortjener ros. De er nemlig i langt overvejende grad hensynsfulde og kører efter færdselsreglerne, både på cykel og i bil.

”Det er blevet til et par formaninger nogle steder, men vi har ikke skrevet nogen sager på nogen af skolerne i Frederikshavn kommune. Så vi er godt tilfredse og opfordrer selvfølgelig alle til at fortsætte den gode lovlige og hensynsfulde stil. Den kan man sagtens overføre til landevejene også, for eksempel,” opfordrer Philip Larsen med et smil.

Vores færdselskontroller ved skolerne fortsætter ugen ud. Også i Frederikshavn-området.

 
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skolekontroller med skulderklap fra politiet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger