Jubilæumsfest på Frederikshavn Gymnasium

Jubilæumsfest på Frederikshavn Gymnasium

19. august 2022 - kl. 6:08 - af

Frederikshavn Gymnasium fylder 75 år, og det skal naturligvis fejres. Derfor inviterer gymnasiet til stor jubilæumsfest fredag den 7. oktober kl. 18.00-00.30.

Festen er for nuværende elever, deres forældre og tidligere elever fra årgang 2020, 2021 og 2022. Disse årgange inviteres med, da de gik glip af en del sociale aktiviteter pga. covid 19. Kapacitetshensyn gør, at det desværre ikke er muligt at invitere alle tidligere elever med.

”Vi plejer at holde nogle super fødselsdagsfester, og denne jubilæumsfest kommer på mange måder til at minde om en af disse fødselsdagsfester. Af erfaring ved vi, at konceptet her virker”, udtaler uddannelsesleder Per Høberg, som er med i festudvalget.

”Vi håber, at rigtig mange forældre vil deltage. Netop det, at elever og forældre kan feste sammen, gør en fødselsdags- og nu også jubilæumsfest helt speciel. Konceptet er, at man spiser klassevis – forældre, elever og lærere sammen – hvorefter man kan søge hen til den musik, man ønsker at høre. Der vil nemlig være musik tre forskellige steder på gymnasiet, så der er lidt for enhver smag”, slutter Per Høberg.

Interesserede kan få yderligere oplysninger på gymnasiets Facebookside, ligesom eleverne vil få informationer med hjem.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Jubilæumsfest på Frederikshavn Gymnasium' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger