Sygeorlov hos S – omkonstituering hos V

Sygeorlov hos S – omkonstituering hos V

19. august 2022 - kl. 6:47 - af

Nür Byrüdet mødes nÌste gang den 24. august vil et par af de første punkter vedrøre en sygeorlov hos Socialdemokratiet og en omkonstituering hos Venstre.

Byrüdsmedlem Irene Hjortshøj fra Skagen har meddelt borgmesteren, at hun er sygemeldt frem til udgangen af januar 2023.

Nür et byrüdsmedlem er forhindret i at varetage sine kommunale hverv i en forventet periode af mindst 1 müneds varighed pü grund af sin helbredstilstand, indkalder formanden (lÌs: borgmesteren) stedfortrÌderen til det førstkommende møde i Byrüdet. Nür medlemmet pü ny kan varetage sine kommunale hverv, udtrÌder stedfortrÌderen af Byrüdet.

Karl Falden, SÌby, er 1. stedfortrÌder pü Socialdemokratiets kandidatliste. Han indtrÌder derfor som substitut for Irene Hjortshøj under dennes sygeperiode.

Socialdemokratiet meddeler pü byrüdsmødet, hvem der indtrÌder i Irene Hjortshøjs plads i Teknisk Udvalg og i Social- og Sundhedsudvalget.

Irene Hjortshøj er medlem af Børn- og Ungeudvalget med John Lamp Henriksen (C) som personlig stedfortrÌder. I Irene Hjortshøj orlovsperiode skal der udpeges en personlig stedfortrÌder for John Lamp Henriksen til Børn- og Ungeudvalget.

Venstres byrüdsgruppe anmoder om følgende Ìndringer i byrüdsmedlemmernes placering i udvalg: Mette Hardam, Lyngsaa, udtrÌder af Økonomiudvalget. I stedet indtrÌder Peter Sørensen, Skagen, i udvalget. Peter Sørensen udtrÌder af Arbejdsmarkedsudvalget, hvor Mette Hardam indtrÌder. Borgmesteren indstiller forud for byrüdsmødet, at Ìndringerne tages til efterretning.

Mette Hardam har tidligere bebudet, at hun ønsker at kandidere til valg til Folketinget.

 

Tekst: Per Rye

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sygeorlov hos S – omkonstituering hos V' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
Š 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger