Htx beachparty i strandvejr

Volleyball-finale mellem lærere og elever. Eleverne vandt.

Htx beachparty i strandvejr

20. august 2022 - kl. 6:00 - af

Traditionen tro, afholdt HTX Frederikshavn beach party på Palmestranden.

Mens 1. og 2. g’erne deltager i festlighederne, så står 3.gerne for arrangementet og i år var det en ekstra god dag, da vejret viste sig fra sin allerbedste side med sol og 25 grader. Vandet er stadig lidt koldt og de mange elever som skulle sejle i hjemmebyggede både gispede lidt, da de trådte ud til sejladsen. Dagens bestod af bådsejlads med hjemmebyggede både, strandvolley (lærerne tabte finalen til stort jubel blandt eleverne), smølfedåb og en masse hygge. Arrangementet afholdes knap to uger inde i det nye skoleår og afholdes altid på Palmestranden i Frederikshavn.

Vicerektor Lene Faurholt siger: ”Det er vigtigt for os, at alle elever på HTX føler sig trygge og oplever, at de er en del af et fællesskab, der er større end bare deres egen klasse og årgang. Vi vil gerne give dem den særlige følelse af det ”HTX-fællesskab” som vi ved, vi kan tilbyde – og det er det årlige beach party med til at bidrage til.”

Højdepunkterne på dagen er 1.g’ernes bådrace, hvor der dystes i hjemmelavede både. Her vandt pigeholdet HTX2, gruppe 2 – sejt piger. Og til endnu større glæde, så faldt idrætslærer Mark i vandet under ræset. Også ”smølfedåben” er en særlig tradition, hvor de 1.g’ere, der har lyst, under opmuntrende tilråb, gennemfører en forhindringsbane på stranden og i klitterne.

De nye elever – 1.g’erne havde også en fin dag ifølge Patrick og Christoffer fra HTX1:

– Det har været en mega fed dag – især det at være sammen med de andre årgange. Vi kan tydelig mærke fællesskabet på tværs af årgangene, og det er rart, at der ikke er hierarkier årgangene imellem. Vi havde hørt om dagen fra andre, men ikke at det var så fedt som i dag. Det hjælper altid, når solen skinner.

Arrangementet planlægges og styres som altid af 3. årgang i samarbejde med lærerne, og eleverne viser år efter år, at de i bedste HTX-ånd laver dåb og konkurrencer, hvor alle har lyst til at være med.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Htx beachparty i strandvejr' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger