Stafet for Livet tilbage på Knivholt med fuldt program

Borgmester Birgit S. Hansen er årets lystaler ved lysceremonien lørdag aften. Birgit S. Hansen deltager i stafetten med Birgits Hold – Byens Hold, som er et åbent hold for alle, der har lyst til at være med. Arkivfoto: Michael Madsen

Stafet for Livet tilbage på Knivholt med fuldt program

21. august 2022 - kl. 6:17 - af

I weekenden 27.-28. august er der igen Stafet for Livet på Knivholt.

Starten går lørdag kl. 10, men allerede fra kl. 9.30 varmer Sæby Musikkorps op til det store 24-timers arrangement, der samler penge ind til Kræftens Bekæmpelse.

Årets åbningstaler er Gurli Møller Andreasen, sognepræst ved Aasted og Skærum kirker, mens Jørgen Ove Jensen, tidligere erhvervsdirektør i Frederikshavn, leverer årets fightertale.

Selve stafetten starter med, at fighterne i de gule trøjer tager den første runde – og herefter følger de mange andre deltagende hold i årets stafet.

Deltagerne går eller løber på ruten omkring Knivholt. Det gælder ikke om at komme først, men om at gøre en aktiv indsats for at bekæmpe kræft.

Masser af underholdning

I skrivende stund er der tilmeldt 20 hold, og alle er i øvrigt velkomne til at besøge stafetten uden at deltage på et hold.

Der er masser af muligheder for at blive underholdt, prøve lykken i den store tombola, byde på auktionen og deltage i den stemningsfyldte lysceremoni, hvor vi mindes dem, der har tabt kampen mod kræften.

”Det er gratis. Alle er velkomne – om det er en time eller to, man vælger at besøge os”, siger Alice Christiansen, formand for Stafet for Livet Frederikshavn.

Aktiviteter for børn

For børnene er der forskellige aktiviteter. Indtil kl. 12 er der hestevognskørsel med Farm Fun, og fra 11.30 til 14.30 er der børneaktiviteter med Anne Mette og Kjeld Rye.

Man kan også komme højt til vejrs i Frederikshavn Brandmandsforenings store stigevogn.

Ballon Nord ved Trylle Thomas pynter stafetpladsen op.

På scenen vil der i løbet af lørdagen være forskellig underholdning: Trio á Capella fra Sæby, Boilers Band, opvisning af Dance Studio Frederikshavn, zumba for alle ved/Gitte Spzortscenter Nord, Trine Dusine & Band samt QI Gong ved Gitte Gustafson.

Stafet for Livet har modtaget en lang række gaver og gevinster. I tombolaen er der over 600 gevinster, og alle kan byde ind på de flotte effekter, der sælges på auktion. Ole Kildeby er auktionarius, når auktionen afsluttes kl. 21.00.

Lysceremonien

Borgmester Birgit S. Hansen holder årets lystale, når dagen afsluttes på smukkeste vis. Vi tænder lys for dem, der kæmper og dem, vi har mistet. Vi lytter til Knud Evald Andersens trompetspil, synger fællessang, inden lysceremonien afsluttes med sang af Fladstrandkoret.

Under hele stafetten vil der være mulighed for at besøge repræsentanter fra Sundhedscentret og få en uformel snak. Ligeledes vil Lokalafdelingen for Kræftens Bekæmpelse være til stede på pladsen med information og formidling omkring Røgfri Fremtid, De 7 tegn og solkampagnen. Kig forbi der vil være konkurrence på stafet-ruten samt quiz i teltet.

Søndag morgen byder vi på gratis morgenbord med underholdning af Anne Møller (kendt fra x-faktor) – stafetten slutter kl 10 efter vi har gået sidste runde. Formand Alice Christiansen samt Fie Mølholt, formand for Kræftens Bekæmpelses Lokalafdeling siger farvel og tak for i år.

Du kan også følge årets stafet via livestream på Stafet for Livet Frederikshavns Facebookside.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stafet for Livet tilbage på Knivholt med fuldt program' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger