Bredspektret dagsorden for næste byrådsmøde

Bredspektret dagsorden for næste byrådsmøde

22. august 2022 - kl. 6:07 - af

Byrådet mødes næste gang til møde i byrådssalen på rådhuset i Frederikshavn den 24. august om eftermiddagen.

Første punkter vedrører en anmodning om sygeorlov for Irene Hjortshøj (A) frem til udgangen af januar måned. Endvidere anmoder Venstres byrådsgruppe om at måtte omkonstituere sig med Peter Sørensen i Økonomiudvalget i stedet for Mette Hardam.

Der foreligger en orientering om en forlængelse af en høringsperiode for en lokalplan for udvidelse af Karstensens skibsværft i Skagen med 4 uger på grund af sammenfald med en ferieperiode.

Der foreligger en anbefaling til Byrådet om at anbefale en fremlagt spildevandsplan. Ligeledes orienteres om et par kommunale salg og køb af mindre arealer – bl.a. et 64 m2 areal ved kommunens gartneri på Brønderslevvej i Frederikshavn, som er solgt til Frederikshavn Varme A/S til etablering af en boosterstation som led i fjernvarmeforsyningen til boligområder ved Kilden. Endvidere er købt et lille areal i Præstbro, som sikrer et fortovs placering som offentligt.

Et afsluttet asfaltarbejde på Koktvedvej i Frederikshavn ventes godkendt. Arbejdet har dog kostet næsten 700.000 kr. ekstra, fordi det i første omgang ikke var forudset, at der er blevet etableret lysregulering i krydset ved Hånbækvej.

Der ventes også nikket ja til en anlægsbevilling til et renoveringsprojekt vedr. ældreboliger og plejeboliger i Dybvad, ved Ankermedet i Skagen og Kastaniegården i Frederikshavn. Det sker i samarbejde med Frederikshavn Boligforening.

Bevillingsmæssige ændringer

Bevillingsmæssige ændringer til budget 2022 har de seneste uger været genstand for megen debat. Kommunens økonomiområde indstiller, at de ovennævnte bevillingsændringer godkendes, og hertil foreligger forud for mødet en anbefaling.

Et punkt vedrører behandling af henvendelse vedr. forundersøgelsestilladelse til Frederikshavn Nord Havvindmøllepark. Undervejs i udvalgsdrøftelserne af dette er Venstre kommet med kommentarer. I Plan- og Miljøudvalget kunne Peter Sørensen ikke tiltræde indstillingen, idet han fandt, at der bør indsendes en indsigelse, og endvidere, at så væsentlige projekter bør behandles af Byrådet. I Økonomiudvalget forleden kunne Mette Hardam ikke tiltræde indstillingen, idet hun fremførte samme argumenter som Peter Sørensen.

Endelig skal Byrådet foretage udpegning af 1 repræsentant til generalforsamlingen i Frederikshavn Idrætshal ApS, og der sluttes af med spørgetid for Byrådets medlemmer. I skrivende stund er der ikke anført spørgsmål under dette punkt.

Link til hele Byrådets dagsorden:

https://www.frederikshavn.dk/umbraco/Surface/LocalEsdhPdfSurface/GetAgendaPdf?commId=Frederikshavn%20Byr%C3%A5d&date=Frederikshavn%20Byr%C3%A5d%2F24-08-2022%2015.00%20-%2018.00&fileName=Frederikshavn%20Byr%C3%A5d%2F24-08-2022%2015.00%20-%2018.00%2FDagsorden%20samlet%20-%20%C3%85ben.pdf

 

Tekst: Per Rye

En kommentar til “Bredspektret dagsorden for næste byrådsmøde” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Bredspektret dagsorden for næste byrådsmøde”

  • Byrådet besluttede, at Karl Falden (A) indtræder i Teknisk Udvalg og Social- og Sundhedsudvalget, mens Irene Hjortshøj er sygemeldt. Martin Tøttrup Kelkelund (A) blev udpeget som personlig stedfortræder for John Lamp Henriksen i Børne- og Ungeudvalget.

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Bredspektret dagsorden for næste byrådsmøde' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger