10 til Forskel: Ny mulighed for håndsrækning til lokale projekter

Tidligere vinder af 10 til Forskels månedlige donation på 10.000 kroner.

10 til Forskel: Ny mulighed for håndsrækning til lokale projekter

23. august 2022 - kl. 14:22 - af

Spar Nord Fonden relancerer nu konceptet 10 til Forskel, som hylder lokale initiativer og sætter fokus på projekter, der gør en forskel. Dermed får lokale foreninger og frivillige i Nordjylland mulighed for at skaffe støtte til nyskabelser og gode initiativer i deres lokalområde.

Med Spar Nord Fondens koncept 10 til Forskel er det nu igen muligt for foreninger og ildsjæle at tilmelde gode og vedkommende projekter til en månedlig afstemning, hvor Fonden sætter 10.000 kroner på højkant. Deltagerne i 10 til Forskel skal selv indsamle stemmer nok til at vinde konkurrencen, der afgøres ved udgangen af hver måned.

– 10 til Forskel er en rigtig god mulighed for at realisere projekter, der samtidig engagerer og skaber sammenhold blandt deltagerne. Hver måned er der 10.000 kroner på spil og en ny mulighed for at realisere projekter til glæde og gavn for det lokale foreningsliv, siger fondsdirektør i Spar Nord Fonden, Bo Uggerhøj.

En fælles indsats
Særligt det lokale foreningsliv har de seneste år været præget af følgerne af coronakrisen og begrænsede muligheder for at kunne mødes om fritidsaktiviteter og ikke mindst det fællesskab, de ellers trofast har været en del af:

– Det lokale foreningsliv har brug for en hjælpende hånd til at få hjulene i gang igen, så de gode fællesskaber fortsat kan udvikles og opstå. Det vil vi i Spar Nord Fonden gerne bidrage til, tilføjer Bo Uggerhøj.

Spar Nord Fonden opfordrer alle i foreningsdanmark til at benytte muligheden for at vinde 10.000 kroner til at gøre en forskel.

Nemt at deltage
For at kunne deltage i 10 til Forskel skal en video uploades på www.10tilforskel.dk. Her kan deltagerne præsentere deres projekt, hvem de er, hvad pengene skal bruges til – og ikke mindst forklare, hvorfor andre skal stemme på netop deres projekt.

Målet med 10 til Forskel er at styrke lysten til at tage initiativer, som både i sin tilblivelse, i arbejdsprocessen og i udførelsen kan gøre andre glade og rigere på gode oplevelser. Gennem årene har Spar Nord Fonden set, at 10 til Forskel kan sprede glæde af flere omgange – først med de mange grineflip og fælles flid, når den lille video skal optages, og senere igen, hvis man også bliver månedsvinder med udsigt til 10.000 kroner.

Spar Nord Fonden opfordrer ildsjæle fra klubber, foreninger, skoler, børnehaver og kulturelle institutioner i hele Nordjylland til at uploade deres gode projekter.

Det er helt enkelt: Upload jeres video. Stem. Gør en forskel.

For yderligere information kontakt venligst:
Presseservice: Katrine Løvgaard, Spar Nord Fonden. Tlf.: 9215 1810, katrine@sparnordfonden.dk.

Om Spar Nord Fonden
Med en årlig uddelingsramme på 50-70 millioner kroner, støtter Spar Nord Fonden projekter og foreninger i hele landet. I 2021 uddelte Spar Nord Fonden donationer til cirka 800 forskellige fællesskaber inden for områderne kultur, social og fritid. Lokalt, regionalt og nationalt.

Spar Nord Fondens ejerskab af Spar Nord-aktier resulterer i aktieudbytte, som muliggør Fondens donationer.
For mere information se www.sparnordfonden.dk.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '10 til Forskel: Ny mulighed for håndsrækning til lokale projekter' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger