Besparelser i Frederikshavn Kommune – spar på ledelse

Besparelser i Frederikshavn Kommune – spar på ledelse

25. august 2022 - kl. 8:14 - af

Indlæg af forhenværende børnehaveleder, Per Toft-Jensen, Sæby.

For tiden er der en til tider hed debat om, hvor der skal spares, for at få budgettet for 2023 til at hænge sammen, og ikke mindst, hvor det gør mindst eller mest ondt at spare.

Som forhenværende børnehaveleder vil jeg gerne byde ind på ”mit område” med de erfaringer, jeg har haft gennem et langt arbejdsliv i Frederikshavn Kommune.

Spar de nuværende 4 område – / distriktsledere væk, og lad de nuværende afdelingsledere af de enkelte børnehaver og vuggestuer blive selvstændige ledere, således det enkelte ”hus” gøres selvstændigt.

Kort sagt, et ledelseslag, der godt kan undværes. Fjern det. Mange kommuner i Danmark har ikke den udgift til disse områdeledere, og det går ganske glimrende der.

En vedvarende årlig besparelse på 4 høje lønninger, vel på den gode side af de 2 til 2,5 millioner kroner. Penge der jo sagtens kan bruges andre steder i det kommunale, for eksempel til udsatte børn og familier.

For øvrigt foreslås det samme system indført på skoleområdet i vores kommune, ja, hvorfor så ikke i børnehaver og vuggestuer, når der nu alligevel skal omorganiseres.

Nogen vil måske spørge; går det nu an?

Mit svar er, ja, det gøres allerede i mange kommuner, og førhen var det praksis overalt, jeg har selv i mange år arbejdet på denne måde.

 

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Besparelser i Frederikshavn Kommune - spar på ledelse' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger